Akustični blues/rock bend Blues Gens ovog vikenda stiže u Rumu

0
26
Blues Genes/ Photo: Promo

Bend Blues Gens nastupiće u subotu, 29. decembra od 22:00 časa u pivnici Harold Mr. Stinking Goat u Rumi u okviru mini turneje po Vojvodini koju je započeo još u novembru.

Ovaj akustični blues/rock bend (projekat u okviru postojećeg benda Best Before CRCB) predstavljen je pre više od mesec dana beogradskoj publici kao Best Before’s special acoustic team – Blues Gens.

– Došao sam na ideju da oformim akustičarski blues/rock bend zato što istih gotovo da i nema ili ih ima jako malo na području Srbije pa i šire…Tokom prvih nastupa pokazalo se da postoji publika i za ovakav vid svirki po klubovima i pubovima… Repertoar se oslanja na rock i blues rock strane autore i na probrane obrade domaćih bendova sa podrucja ex – YU scene – kaže Saša Milosavić, lider benda Blues Genes

Bend je karakterističan i po tome što u stalnom sastavu pored gitara ima kahon i usnu harmoniku, a ekipu čine: Milosavić Saša – šef Sale (gitara, vokal), Nikolić Bojan – Johnny (gitara, vokal), Nikolić Đorđe – gazda Đole (kahon, vokal) i Radenović Boris – čiča Boki (usna harmonika, vokal).

U narednom periodu Blues Genes planira svirke u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu i Inđiji.

Photo: Promo
Photo: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime