Home»Muzika»Van Halen se okuplja u originalnoj postavi za veliku stadionsku turneju?

Van Halen se okuplja u originalnoj postavi za veliku stadionsku turneju?

3
Shares
Pinterest Google+
Van Halen/Photo; Promo
Van Halen/Photo; Promo

Prema najnovijim vestima u stranim medijima, fanovi Van Halena mogli bi da dobiju ozbiljno dobar božićni poklon. Prema glasinama koje su se proširile u nekoliko medija, Van Halen bi mogao da se okupiti sledeće godine za stadionsku turneju, a postavi benda navodno bi se priključio i basista Majkl Entoni.

Ako su ove glasine istinite ovo bi bila prva turneja benda posle gotovo 35 godina u klasičnoj postavi koja uključuje Dejvida Li Rota, Majkla Entonija, Edija i Aleksa Van Halena. Poslednji nastup u ovoj postavi odradili su u septembru 1984, dok je bend svoju poslednju turneju odradio pre tri godine. Od pomenutih članova koji su odlazili i vraćali se, Rot se u bend vratio 2007, a basistu Entonija je godinu dana ranije zamenio sin Edija Van Halena, Volfgang Van Halen.

Glasine je podstakao intervju koji je Dejvid Li Roth dao za magazin Vulture, kao i radio voditelj Edi Trunk.

Rot je u intervjuu za Vulture nagovestio da bi turneja mogla da počne već sledećeg leta i to na velikim sportskim stadionima u društvu poznatih muzičara, ali nakon što je izgovorio ove reči sve je ostavio na čitanju između redaka jer “ako ispadne da je pustio ovu informaciju, bend će se ograditi do službene potvrde”. U nastavku je ipak otkrio ko bi mogao da im pravi društvo na stadionima. Navodno su kontaktirani Metallica, Guns N’ Roses, Jason Aldean, Foo Fighters, Eric Church i Chris Stapleton, koji su rekli da bi, ukoliko se turneja zaista ostvari,  rado učestvovali.

Voditelj radio emisije SiriusXM, Edi Trunk takođe je ponovio ove glasine koje je navodno saznao iz poverljivih izvora koji su mu otkrili da će Van Halen takođe vratiti starog člana, basistu Majkla Entonija. Ali, i on je bio oprezan s ovom izjavom s obzirom na istoriju velikih najava od strane Van Halena koje se uglavnom ne bi ostvarile.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

OBIČNI MOMCI IZ DABLINA... Bono i Edž poklonili svirku beskućnicima u svom rodnom gradu

Next post

Zima, zima, pakla ima... Rok legende Bjesovi 29. decembra u SubBeernom centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *