Home»Muzika»Hornsman Coyote Soundsystem: Ljubav svima… Vidimo se 29. decembra u Starom Bitefu

Hornsman Coyote Soundsystem: Ljubav svima… Vidimo se 29. decembra u Starom Bitefu

4
Shares
Pinterest Google+
Hornsman Coyote/ Photo: AleX
Hornsman Coyote/ Photo: AleX

Hornsman Coyote i njegov Soundsystem nastupiće će u subotu, 29. decembra u klubu Soul Society – Stari Bitef.

– Prošlo je godinu dana od kada smo svirali klupski koncert u Beogradu. Puno smo putovali u međuvremenu i vraćamo se sa mnogo novih utisaka i muzike. Rasvirali smo “Severgreen” i ovog puta biće plivanja po muzici, pevanja i skakanja po bini i oko nje. Jedva čekamo da se družimo. Ljubav svima! Vidimo se u subotu 29. decembra u Soulu – najavljuju uzbudljivo veče Kojot i članovi njegovog Soundsystema – Đurđica i Martin.

Na ovom koncertu, beogradska publika će imati priliku da pored već poznatih hitova “Glow Jah Light” i “Belly of the Beast” čuje i numere sa aktuelnog  Hornsmanovog studijskog albuma “Sevengreen” (2017. godina, Ammonite Records) kao što su “Tone of your voice”, “Bells of Hate” i “Modern Age Slavery”.

Hornsman Coyote Soundsystem/Photo: Promo
Hornsman Coyote Soundsystem/Photo: Promo

Kojot, nekadašnji frontmen beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugogodišnjeg rege projekta – Hornsman Coyote, beogradskim koncertom zatvoriće izuzetno aktivnu  sezonu koja je realizovana u cilju promocije albuma “Sevengreen”.

Hornsman Coyote važi za jedno od studijski najaktivnijih imena na domaćoj sceni. Samo u 2018. godini Nemanja je bio deo nekolicine studijskih albuma poznatih imena iz reggae žanra, dok je u prošlosti, u svojoj karijeri sarađivao sa legendama poput Lee Scratch Perrya i Maxa Cavalere.

Vrata kluba se otvaraju u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 400 dinara (kupuje se na vratima kluba na veče koncerta).

Previous post

STIVEN KING nije ni dolar zaradio od kultnog filma "BEKSTVO IZ ŠOŠENKA", iako je snimljen prema njegovoj originalnoj priči... Evo kako je do toga došlo

Next post

Povratak švedskih black metal veterana... Marduk u aprilu stiže u Beograd

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *