Home»Muzika»Homeland»Neumorni… Bend Artan Lili predstavio novi video singl i najavio dva novogodišnja koncerta…

Neumorni… Bend Artan Lili predstavio novi video singl i najavio dva novogodišnja koncerta…

7
Shares
Pinterest Google+
Artan Lili/ Photo: Promo (Artan Lili)
Artan Lili/ Photo: Promo (Artan Lili)

Neumorni beogradski sastav Artan Lili objavio je pesmu “Na mišiće”, poslednji video singl sa drugog albuma “New deal”. Video je režirao Vladimir Milovanović Kicoš, a snimljen je u zgradi Jugoslovenske kinoteke.

Ovog puta u spotu se ne pojavljuju članovi grupe, a umesto njih je glavnu ulogu maestralno izneo čuveni solista baleta Narodnog pozorišta, Dejan Kolarov.

– Bilo nam je veliko zadovoljstvo sarađivati sa Dejanom i Vladom, u predivnom prostoru kakav je Jugoslovenska kinoteka. Mislimo da su kockice pale na pravu stranu i da smo napravili veoma bitan singl-spot koji se bavi problematikom kreativnog procesa. Video je i svojevrsni omaž Jugoslovenskoj kinoteci koja u 2019. obeležava 70 godina postojanja. Izlazak nove pesme ćemo proslaviti duplim novogodišnjim koncertima 2. i 3. januara u beogradskom Elektropioniru za koji ulaznice i dalje možete nabaviti u Šikarici, Zaokretu i Felixu! Sve najbolje vam želimo u Novoj 2019. godini, vole vas Artani – poručuju članovi grupe Bojan, Romana, Marko i Ivan.

Artan Lili/ Photo: Promo (Artan Lili)
Artan Lili/ Photo: Promo (Artan Lili)

Grupa Artan Lili osnovana je 2013. godine i čine je: Bojan Slačala, Romana Slačala, Marko Ajković i Ivan Skopulovič.

Postali su poznati po sukcesivnom izdavanju singlova. Njihovi singlovi su od tada do danas osvajali prva mesta svih relevantnih top lista u zemlji i regionu. Do sada su objavili dva albuma – “Artan Lili” i “New deal”.

Previous post

MAiKA... Jedini bend iz Srbije na Eurosonic festivalu

Next post

The Bestbeat u DOB-u... Magični put kroz "The White Album" i čudesne 60-te

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *