Đule Van Gogh: Menjamo se vođeni instiktom, to nikada više neće biti stari Van Gogh

0
61
Van Gogh/Photo: Promo
Van Gogh/Photo: Promo

Kada su pre 32 godine snimili prvi album, nosili su crna odela, bili ispeglani i doterani. Imali su svoju muzičku priču, baš kao i lucidni holandski slikar po kojem su dobili ime. Sada spremaju jubilarni deseti album, a ovih dana nas ubeđuju da “Za suze nema vremena”.

Frontmen benda Van Gogh Zvonimir Đukić Đule najavljuje da publici poklanjaju novi album “More bez obala” koji će uskoro ugledati svetlost dana. Iduće godine, 8. marta u prodaji će se naći i njegova knjiga pesama zajedno sa umetničkim fotografijama koje nikada nije objavio.

– Nekada su se u naše vreme svirali koncerti da bi se prodala ploča, danas se izdaju ploče da bi se svirali koncerti. Po meni, diskografija je došla u neki čudan ugao gde više sunce ne zalazi – ističe Đule.

Na komentare fanova da to više nije “stari Van Gogh”, on kaže da je to prirodan put kojim žele da idu.

– Menjamo se kroz vreme, vođeni instinktom i nikada to više neće biti stari Van Gogh, s tim što će sve te pesme biti na našoj budućoj turneji – objašnjava Đule.

On kaže da je njihova nova pesma “Za suze nema vremena” nešto što vraća osmeh na lice, ali i da nije ogledalo albuma.

– Album je potpuno lud, energičan i duhovit. Mislim da će, kao nikada do sada, doneti koncertno veliki broj kalorija uživo – najavio je frontmen Van Gogha u emisiji TV Prva.

HL/Izvor: b92

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime