Home»Muzika»Šta su poslednjih nedelja zajedno radili Majli Sajrus, Šon Lenon i Mark Ronson… Snimali obradu “Happy Xmas (War Is Over)” Džona Lenona i Joko Ono

Šta su poslednjih nedelja zajedno radili Majli Sajrus, Šon Lenon i Mark Ronson… Snimali obradu “Happy Xmas (War Is Over)” Džona Lenona i Joko Ono

4
Shares
Pinterest Google+
Majli Sajrus/Photo: facebook@MileyCyrus
Majli Sajrus/Photo: [email protected]

Božić se bliži i standardno polako stižu više obrade, manje autorske božićne pesme, pa je tako i sve(ne)omiljena Majli Sajrus obradila veliki hit “Happy Xmas (War Is Over)” koji su napisali legendarni Džon Lenon i Joko Ono.

Ova kultna pesma dobila je novu verziju zahvaljujući producentu Marku Ronsonu i jedinom sinu para Lenon/Ono – Šonu Lenonu. Ovaj trio je radio na pesmi u Electric Lady Studios u New Yorku, mestu gdje je i legendarni Beatle snimao.

– Hteli smo da napravimo božićnu pesmu i mislim da ništa ne može biti glasnije u ovom trenutku od pesme “War Is Over” – poručila je Majli.

– Velika je čast svirati pesmu mojih mame i tate s ovim sjajnim timom. Od svih pesama koje su napraviti milim da je ovo najdraža za Joko. Uvek smo je izvodili zajedno na Božić i Novu godinu u Dakoti i znam da će voleti Majlinu srčanu interpretaciju – rekao je Šon.

Deo prihoda od pesme ići će za potrebe Fondacije Spirit, koju je Joko Ono pokrenula sa svojim suprugom.

Previous post

KAD DOKONI DIZAJNER URADI NEŠTO ZA SVOJU DUŠU... Obične reči pretvorio je u genijalne logotipe

Next post

Men in Black is Back... Sledeću godinu filmsku industriju obeležiće "obrade" starih hitova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *