ODUVALI GA K’O MASLAČAK… Producenti “The Walking Dead” odbili Slešovu pesmu

0
69
Slash/Photo:Promo
Slash/Photo:Promo

Serija ” The Walking Dead” odbila je da u svoj soundtrack uvrsti pesmu koju je napisao slavni gitarista.

Gitarista Guns N’ Roses priznao je u nedavnom intervjuu da je popularna saga o zombijima odbila pesmu koju je on napisao upravo za ovu TV seriju.

Sleš je u nedavnom intervjuu za radio emisiju Basel Meets otkrio kako je popularna serija “The Walking Dead” odbila da u svoj soundtrack uvrsti pesmu koju je on napisao ciljano za nju. Pesma ipak nije gurnuta pod tepih, već je slavni gitarista stavio na svoj novi album “Living the Dream” s Majlsom Kenedijem pod naslovom “The One You Loved Is Gone”.

– Napisao sam intro (pesme) za seriju “The Walking Dead”. U to vreme serija  nije imala nikakvu muziku osim one komponovane za seriju pa sam želeo da ih poguram da ubace neku od autorskih stvari unutra, ali nisu pristali jer se radilo o meni i nisu želeli slavne muzičare u svom svetu ‘Živih mrtvaca’.

Njegova muzika je ipak prošla za snimanje posebnog izdanja soundtracka posvećenog likovima iz horor filmova. Album “Universal Monsters Maze Soundtrack” snimljen je za “Halloween Horror Nights” posebno organizovanu atrakciju Universal studija u Orlandu na Floridi.

Što se tiče njegovog matičnog benda, nakon što je Sleš izjavio kako bi svi voleli da snime novi album i da o tome pregovaraju, i Ričardd Fortus je u nedavnom radio intervju izjavio kako Guns N’ Roses ne planiraju novu turneju sve dok ne objave novi album. Dodao je i kako će se to dogoditi brže nego što mislimo.

HL/Izvor: mixer.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime