Home»Film»Men in Black is Back… Sledeću godinu filmsku industriju obeležiće “obrade” starih hitova

Men in Black is Back… Sledeću godinu filmsku industriju obeležiće “obrade” starih hitova

4
Shares
Pinterest Google+
Man in Black International/Photo: Promo
Man in Black International/Photo: Promo

Sledeće godine filmsku industriju obeležiće razni rimejkovi, rebootovi i spinoffovi, od Diznijevih klasika kao što su “Kralj lavova” i “Aladdin” do reboota “Shafta”, “Hellboya”, “Pet Sematary”, “Addam’s Family” i dosta drugih, plus neki o kojima se još uvek spekuliše.

Hollywood već poslednjih desetak godina intenzivno igra na našu nostalgiju i donosi nam različite obrade starih klasika što nije čudno; jednostavnije, jeftinije i sigurnije je obraditi nešto staro, ali već provereno dobro, nego stvarati novo. I iako ćemo uvek rado hrliti u bisokope da pogledamo rimejk našeg najdražeg crtaća iz detinjstva ili omiljenog akcionog filma, postoji opasnost da nam te uspomene unište kroz jeftin pokušaj zarade na račun naše nostalgije.

Ali, nećemo da budemo pesimisiti, pogotovo jer nas novi trejler “Men in Black: International” spinoffa koji smo upravo pogledali prilično raduje. Iako je teško zamisliti ekipu u crnom bez Vila Smita i Tomija Li Džonsa, mora da se prizna da su svi smo uzbuđeni zbog postave na okupu: Marvelova zvezda Kris Hemsvort ponovno će se udružiti s Torovom Tesom Tompson u glavnim ulogama, Liam Nison imaće takođe bitnu ulogu kao šef MIB ogranka u UK, a tu su i Kumail Nanjiani, Rebeka Ferguson i Ema Tompson koja glumi Agenta O – jedini lik koji se već pojavio u “Men in Black”, i to u poslednjem delu.

Man in Black International/Photo: Promo
Man in Black International/Photo: Promo

Kao što i sam naslov implicira, akcija ovoga puta vodi agente na međunarodno putovanje. Iako će se radnja uglavnom odvijati u Londonu, Hesmvort-Tompson duo će se naći i na brojnim drugim lokacijama širom sveta u borbi da spasu planetu.

Veliku promenu u ritmu filma i samom dijalogu zasigurno će uneti Tompsonova koja je prva glavna ženska uloga u MIB, a glumi ženu u potrazi za tajnom MIB organizacijom već 20 godina. Uskoro se udružuje s Agentom H (Hemsvort) i zajedno hrle u misiju da zaustave globalnu katastrofu.

Osim novih glumaca, ovaj spinoff će režirati i novi reditelj, a reč je o F. Geriju Greju koji je radio “Friday” i “Fate of the Furious”.

A ako se pitate hoće li se Wil Smit ili Tomi Li Džons barem pojaviti u novom filmu, najverovatnije neće, osim ako tu informaciju ne kriju kao iznenađenje. “Men in Black: International” u bioskope stiže 14. juna 2019.

Javite u komentarima kakav vam se čini trejler i kojem se remakeu/rebootu/spinoff-u sledeće godine najviše radujete?

HL/Izvor: Idesh.net

Previous post

Šta su poslednjih nedelja zajedno radili Majli Sajrus, Šon Lenon i Mark Ronson... Snimali obradu "Happy Xmas (War Is Over)" Džona Lenona i Joko Ono

Next post

Jinx održali sjajan koncert u Amerikani i potvrdili pravilo... Ko voli Beograd, Beograd ga voli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *