Home»Muzika»Stigla satnica finala BARF festivala u nedelju u Domu omladine

Stigla satnica finala BARF festivala u nedelju u Domu omladine

8
Shares
Pinterest Google+
Barf, Promo
Barf, Promo

U nedelju, 23. decembra, u sali Amerikana Doma omladine Beograda biće održano finale osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF.

Program počinje u 19.30h, a pored deset takmičarskih bendova, u revijalnom delu programa sviraće Crveni karton, ZZZZZ i Prljavi Romeo.

Za ovogodišnji festival prijavilo se više od 60 bendova, od kojih je 56 bilo u zvaničnoj konkurenciji. Stručni žiri je ovog puta odabrao čak deset bendova koji će se u finalu BARF-a boriti za nagrade:

– Kvalitet prijavljenih bendova je takav da smo zaista imali veliki problem sa odabirom finalista – kažu članovi žirija i pozivaju i one koji nisu prošli u finale da se prijave sledeće godine ali i da dođu i podrže druge bendove: – Važno je da bendovi ne gledaju jedni druge kao konkurenciju, već da se drže zajedno i podržavaju kvalitet. Samo tako možemo da ojačamo domaću scenu.

U nedelju, 23.decembra, program u Domu omladine počinje u 19.30h nastupom benda ZZZZZ (Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova) koji su prošle godine dobili nagradu publike. Nakon njih kreće takmičarski program:

19.55 – CrossOver
20.15 – Sajki Vojs
20.35 – The Rock
20.55 – Sickter
21.15 – Kasirke
21.35 – Misha Mashina & Mashtrakala
21.55 – Majdan
22.15 – Maera
22.35 – Amnezija
22.55 – Mimo Protokola

Po završetku nastupa takmičarskih bendova, na binu će i prošlogodišnji pobednici Crveni Karton a zatim i bend Prljavi romeo. Oko ponoći se očekuje proglašenje pobednika.

Ulaz je i ovog puta besplatan, a publika će imati prilike da glasa za svoje favorite i izabere jednog od nagrađenih bendova.

Dođite 23. decembra u salu Amerikana Doma omladine Beograda podržite novi scenu – vidimo se na finalu osmog Beogradskog autorskog rok festivala – BARF8. Medijski pokrovitelj: headliner.rs.

HL

Previous post

Čutura, Kolibri i prijatelji... za veliku i malu decu

Next post

EVO ZAŠTO JE DOBRO BITI REŽISER... Džordž Lukas i Stiven Spilberg najbogatije poznate ličnosti u SAD 2018. godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *