Home»Muzika»Homeland»Kad ti sve bajke dosade… Ivan Pelaić objavio novi singl “Rođendanska”

Kad ti sve bajke dosade… Ivan Pelaić objavio novi singl “Rođendanska”

6
Shares
Pinterest Google+

Pop-rock muzičar i frontmen benda Treća Smena, Ivan Pelaić, objavio je novi singl “Rođendanska”.

Ivan Pelaić/Photo: facebook@Ivan Pelaic
Ivan Pelaić/Photo: [email protected] Pelaic

Pesma “Rođendanska” snimana je u studiju Košnica u Kruševcu u prvim mesecima 2018 godine. Producent projekta  je bio klavijaturista grupe ZAA Zoran Vasić, s kime autor nastavlja saradnju nakon objavljivanja svog prvog samostalnog izdanja – “Samo ja znam” 2017 godine.

Na projektu je učestvovalo još nekoliko poznatih kruševačkih muzičara: na klavijaturama Mladen Todorović, na francuskoj harmonici Darko Stević, na saksofonu Marko Miletić, a kao prateći vokali Jelena Pešić i Branislav Bane Veljković.

Pesma nosi veselu letnju formu sa koju autor neguje i na svom prvom samostalnom izdanju i na taj način stvara i upotpunjuje sliku koju pruža u svom stvaralaštvu. “Rođendanska” je prava ljubavna pesma i nosi poruku koja se na prvo slušanje prepoznaje, a to je da nade ima za sve one koji su u ljubavi iskreni. Prepoznaje se razlika u odnosu na rad sa bendom Treća Smena, gde autor stvara muziku koja prenosi slične poruke, ali na drugačiji način. Ovde je rad senzibilniji, bez zadrški, ograničenja i bojazuni u neuspeh opevane ljubavi.

“Rođendanska” je objavljena pod etiketom izdavačke kuće Kontra, što takođe predstavlja nastavak saradnje sa Nikolom Jovanovićem, osnivačem kuće koja objavljuje i prvo diskografsko izdanje Teće Smene.

Pa ako volite dobru ljubavnu pesmu… uživajte:

 

Previous post

Tako je (o ljubavi) govorio Bob Marli: Samo jednom u životu nađeš nekog ko može da okrene tvoj svet

Next post

TAMARA KEZZ OVOG PETKA U KULTURNOM CENTRU LAB U NOVOM SADU

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *