Home»Muzika»Kažemo mi da je Tijana čudo… Mlada pevačica održala prvi solistički koncert u Novom Sadu

Kažemo mi da je Tijana čudo… Mlada pevačica održala prvi solistički koncert u Novom Sadu

4
Shares
Pinterest Google+
Tijana Bogićević/ Photo: Željka Dimić
Tijana Bogićević/ Photo: Željka Dimić

Posle velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana se pred novosadskom publikom pojavila odlično raspoložena, spremna da održi sjajan koncert u sali koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta, uprkos lošim vremenskim uslovima.

Kao i prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja.

Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su usledile: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo”… Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.

Prvi gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je pevačica izvela numeru “Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, Tijana je odlučila da joj gošće iznenađenja budu i Frajle, sa kojima je otpevala baladu Stradam”.

Tijana Bogićević/ Photo: Željka Dimić
Tijana Bogićević/ Photo: Željka Dimić

Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Sara Milutinović.

Uz pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad: “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede pesmu “In Too Deep” kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji, kao i verziju ove pesme na srpskom jeziku – “Tvoja”.

Vrhunac koncerta bilo je izvođenje numere “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala “Tražim”.

Održani koncert u Novom Sadu predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

Magicna noc! . #zahvalnazauvek

A post shared by ?ᴛɪᴊᴀɴᴀ ʙᴏɢɪᴄᴇᴠɪᴄ (@tijanabogicevic_music) on

Previous post

Subota uz malko morbidne novosadske veseljake ... Pero Defformero 22. decembra u Festu

Next post

DA LI STE VEROVALI DA ĆE SE OVO IKADA DESITI? Zajedno na sceni članovi Beatlesa i RollingStonesa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *