Home»Life Story»DŽEJMIJU OLIVERU SVEGA PREKO GLAVE: Svakoga dana poželim da nikada nisam postao poznat

DŽEJMIJU OLIVERU SVEGA PREKO GLAVE: Svakoga dana poželim da nikada nisam postao poznat

4
Shares
Pinterest Google+
Džejmi Oliver/Photo: facebook@jamieoliver
Džejmi Oliver/Photo: [email protected]

Jedan od najpoznatijih svetskih kuvara Džejmi Oliver otkrio je, u ispovesti za birtanski Gardijan, da svakoga dana žali što je postao poznat i slavan.

– Svakoga dana poželim da nikada nisam postao poznat. Ali ipak, iz svoje slave mogu da zaključim bar jednu dobru stvar – imam sreće što sam tokom godina upoznao mnogo divnih ljudi. I sada sam okružen divnim ljudima zbog kojih sam svakodnevno zahvalan, jer radimo posao koji volimo i stalno smo nasmejani – rekao je poznati kuvar.

Džejmijev uspon je počeo još devedesetih godina prošlog veka. Njegov životni cilj je bio da svetu predstavi kuhinju koja će biti jednostavna, zdrava i svima dostupna svima. Svetsku slavu stekao je svojim televizijskim emisijama, koje su pratile nekoliko knjiga.

Džejmi Oliver/Photo: facebook@jamieoliver
Džejmi Oliver/Photo: [email protected]

Džejmijeva životna priča, koja je ranije nezaustavljivo rasla, poslednjih nekoliko godina, međutim, počela je da se ruši kao kula od karata.

Svoj prvi restoran Džejmi Oliver je otvorio 2008. godine i sa njim je, za kratko vreme, postigao veliki uspeh. A zatim je otvorio još 37 restorana.

A onda su obožavaoci počeli da mu zameraju da njegov srdačan pristup sve češće izostaje, kao i da je postao veoma sličan drugima.

Džejmi Oliver je ubrzo je bankrotirao. Međutim, za sebe i sam kaže da je radoholičar, kao i da se njegova tajna krije u strogom rasporedu.

Slavni kuvar veruje da će uz podršku supruge i njihovo petoro dece ponovo uspeti da se vrati na staze uspeha.

HL/Izvor: The Guardian

Previous post

KAD JE KRISTIJAN BEJL UPOZNAO TRAMPA... On je mislio da sam ja Brus Vejn... pa sam se pretvarao da jesam

Next post

GOLOTINJA SVE PRODAJE... To je, izgleda, shvatila i Avril Lavinj, pa je na omotu povratničkog albuma obučena samo u - gitaru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *