Home»Muzika»DA LI STE SPREMNI ZA MASKENBAL U KST-U… stižu Orthodox Celts, Ničim Izazvan, Blaža, Nemesis… a program je na – devet bina

DA LI STE SPREMNI ZA MASKENBAL U KST-U… stižu Orthodox Celts, Ničim Izazvan, Blaža, Nemesis… a program je na – devet bina

5
Shares
Pinterest Google+
Maskenbal/Photo: Pexels.com
Maskenbal/Photo: Pexels.com

Jedna od najdugovečnijih beogradskih manifestacija KST maskenbal, i to 45. po redu, sa ovogodišnjom temom “Cirkus” biće održan 22. decembra.

Maskenbal se ove godine u zgradi tehničkih fakulteta održava na devet bina, a program na mejnu predvode Orthodox Celts, Ničim Izazvan, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Neša Galija, a program otvaraju Nemesis i KST Hor. Uveden je i novi Hurricane stage, gde će nastupiti Mikri Mouse i Dj Kovi, Begefank i Dj BKO, kao iSevdah Baby.

GoRun i De Flow, kao i Ragmanee i Dekord zaduženi su za đusku na densu, a još jedan novitet je i Tribute Stage, gde će nastupiti Stereo Deficit koji izvodi obrade Arctic Monkeys, Black Metallica Tribute i Ritam Sex & Ja, sa pesmama Red Hot Chilli Peppersa.

Tu je naravno i tradicionalni etno, gde će ljudi pod šatorom moći da uživaju u kobasicama i slušaju Denija Boneštaja i Dj Žiška, dok su širom zgrade rasporođene i dj bine: Klub 45, Silent Disco, 90s i 80s.

Prvih 2.000 ulaznica prodato je za samo nekoliko minuta putem internet rezervacija, dok karate u slobodnoj prodaji nestaju rekordnom brzinom. Ostalo ih je još malo i mogu se kupiti po ceni od 1.500 dinara u prostorijama kluba radnim danom od 9-17h ili uveče od 23h od srede do petka.

Previous post

Stivi Niks je prva žena koja će biti primljena u Rock & Roll Kuću slavnih - dva puta

Next post

Stigao prvi trejler za film o Brexitu, "Šerlok" opet briljira...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *