Home»Muzika»ĐAVOLJA POSLA… Bivši menadžer Guns N’ Roses: Angus Jang je običan glupi australijski goblin

ĐAVOLJA POSLA… Bivši menadžer Guns N’ Roses: Angus Jang je običan glupi australijski goblin

4
Shares
Pinterest Google+
Angus Young/Photo: facebook@Angus Young
Angus Young/Photo: [email protected] Young

Alan Niven, sad već bivši menadžer Guns N’ Rosesa, u intervjuu za Rock Talk with Mitch Lafon slikovito je otkrio šta misli o gitaristi legendarnog benda AC/DC.

– On je običan glupi australijski goblin -zaključio je Alan Niven, bivši menadžer Guns N’ Roses, u intervjuu koji je dao kanadskom muzičkom novinaru Miču Lafonu. Niven, koji je bio menadžer Gunsa od 1986. do 1991. godine, još uvek ne može da se pomiri s činjenicom da njegov nekadašnji miljenik, Eksl Rouz, blisko surađuje s australijskim hard rok ikonama. Ipak, Nivenu najviše smeta “đavolja estetika” koju neguje bend.

– Neprijatno mi je da gledam Eksla kako nastupa na pozornicu zajedno s velikim parom đavoljih rogova, što uopšte peva “Highway To Hell”, pesmu za koju nisam siguran da poseduje taj nekakav humor kojem je težila – zaključuje Niven.

Niven pritom objašnjava da je opasno “braniti đavola” kao što, navodi, AC/DC čine u svojim pesmama i s gomilom različitih “đavoljih artefakata”.

– Nakon što to učiniš – nakon što prodaješ svetleće đavolje rogove na svojim koncertima – žao mi je, postaješ običan glupi australijski goblin.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Preminula slavna pop-džez pevačica Nensi Vilson

Next post

Marko Louis i njegov bend doneli beskraj u Amerikanu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *