Čovek bez sluha sutra u Domu omladine Beograda

0
72
Čovek bez sluha/Photo: Andreja Marković
Čovek bez sluha/Photo: Andreja Marković

Pank rok bend Čovek bez sluha (ČBS) održaće sutra (petak, 14. decembar) koncert u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda, na kome će promovisati novi album “Stanimo u gard”. Predgrupa će biti pank trio Keni nije mrtav.

Gitarista i pevač Miki Radojević kaže da publiku u petak “u verovatno najboljoj sali u zemlji, očekuje brutalno usvirani ČBS, uz vrhunski zvuk i bogato osvetljenje”.

– Pored toga što će ovo biti koncertna promocija albuma, naoružani novim pesmama sada smo u mogućnosti da sastavimo repertoar koji će biti poznat i dopadljiv apsolutno svakom posetiocu – najavljuje Radojević.

Čovek bez sluha/ Photo: Andreja Marković
Čovek bez sluha/ Photo: Andreja Marković

Upečatljivi singlovi i spotovi “I posle svega”, “Ti samo misliš da me znaš” i “Stanimo u gard” prethodili su novom albumu ČBS-a kog je nedavno na CD-u i digitalnim platformama objavila promoterska kuća Long Play.

– “Stanimo u gard” je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila. Kolege i ostali kompetentni ljudi iz posla koji su već preslušali album kažu da je ovo vrlo logična i nadasve pogođena nadogradnja ranijeg ČBS-a, zbog koga smo na prvom mestu i stekli fan bazu – objašnjava Radojević.

Ulaznica za beogradski koncert ČBS-a možete da nabavite po ceni od 800 dinara na blagajni DOB-a ili preko prodajne mreže Eventima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime