Home»Muzika»Shljuka i Improvisitors… Prvi veliki solistički koncert u CZK Vlada Divljan

Shljuka i Improvisitors… Prvi veliki solistički koncert u CZK Vlada Divljan

3
Shares
Pinterest Google+
Improvisitors/ Photo: Mikica Andrejić
Improvisitors/ Photo: Mikica Andrejić

Pijanista i autor, Aleksandar Jovanović Shljuka, održaće koncert 26. decembra u velikoj sali Centra za kulturu “Vlada Divljan” u Beogradu.

Biće to prvi veliki solistički koncert svestranog pijaniste, čija karijera traje već 20 godina.

Tokom dvosatnog putovanja kroz bogat opus muzičke karijere, Shljuka će nastupiti u pratnji benda Improvisitors koji čine Marko Fabry (bas gitara), Aleksandar Cvetković (bubnjevi), Nevena Glibetić i Nevena Jelić (prateći vokali).

Publika će imati priliku da čuje numere sa aktuelnog albuma “Iluzija” (Lampshade Media) ali i premijerno neke nove kompozicije koje će se naći na novom izdanju.

Aleksandar Jovanović Shljuka/ Photo: Mikica Andrejić
Aleksandar Jovanović Shljuka/ Photo: Mikica Andrejić

Albumom “Iluzija” Shljuka se prvi put publici predstavlja kao tekstopisac i vokalni solista, a projekat je sinergija virtuoza za klavirom i pesnika.

Aleksandar Jovanović Shljuka je pijanista i kompozitor, domaćoj publici poznat kao muzičar koji je  osnovao džez trio Woodcock Group, kao član Serbian Jazz BRE! projekta i Marčelovog Napetog kvinteta.

Do sada je sarađivao sa velikim brojem muzičara sa ovih prostora među kojima su Vlatko Stefanovski, Stjepko Gut, Aleksandar Sedlar, Miša Blam, Max Kochetov…

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajni dvorane po ceni od 500 dinara.

Previous post

ČISTA EMOCIJA... Objavljen spot Nevernih beba za pesmu "Suze sa zvezda padaju", prema poslednjem tekstu Neše Leptira, napisanom na lekarskom receptu...

Next post

Respect za "Respect"... ili kako je pesma Arete Frenklin postala himna čovečanstva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *