Home»Muzika»Soundsystem night… Hornsman Coyote 14. decembra u Novom Sadu

Soundsystem night… Hornsman Coyote 14. decembra u Novom Sadu

5
Shares
Pinterest Google+
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX
Hornsman Coyote Soundsystem/ Photo: AleX

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, održaće koncert u novosadskom klubu Dom B612, 14. decembra.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugogodišnjeg reggae projekta – Hornsman Coyote, gostovaće sa svojim soundsystemom u poznatom novosadskom klubu. Koncert u Domu B612 se održava u okviru promotivne turneje poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyotea “Sevengreen” (objavljen 2017. godine pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records).

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maksa Kavalere (Soulfly, Sepultura) i Li Skreč Perija (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem). A samo u 2018. godini gostovao je na nekolicini studijskih ostvarenja legendarnih muzičara iz reggae žanra, što Nemanju već godinama svrstava u grupu najznačajnijih muzičkih ambasadora naše zemlje.

Novosadska publika će pored dobro poznatih hitova poput “Glow Jah Light”, “Belly of the Beast” i “Flower Fields” imati priliku da uživa i u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak šest video spotova.

Početak programa je zakazan za 21h, a novosadsku publiku će za Hornsmanov koncert zagrejati svojim reggae/dub setom DJ Kick Kong.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 400 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 500 dinara. Ulaznice su dostupne u novosadskom Mungos Shopu.

Previous post

Gitarista Rammsteina: Rok je mrtav. Tužno je, znam, ali treba se pomiriti s realnošću...

Next post

KNM pre ČBS u DOB-u... A može i ovako - Pank trio Keni nije mrtav predgrupa bendu Čovek bez sluha 14. decembra u Domu omladine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *