Home»Muzika»MUZIČKA PRIPOVETKA OD DVA I KUSUR SATA ČISTE ENERGIJE… Hladno pivo live albumom obeležava 30 godina postojanja

MUZIČKA PRIPOVETKA OD DVA I KUSUR SATA ČISTE ENERGIJE… Hladno pivo live albumom obeležava 30 godina postojanja

3
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo/ Photo: Promo
Hladno pivo/ Photo: Promo

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Hladno pivo objavio je bogato opremljeno dvostruko DVD i Blu-ray izdanje “30 godina-Greatest Hits-Live”, na kome se nalazi snimak njihovog velikog koncerta održanog ove godine u zagrebačkom Domu sportova.

Najnoviji video za pesmu “Jednim osmijehom”, sa kultnog albuma “Šamar”, odabran je kao savršena najava ovog izdanja na kome se nalaze 32 hita kao što su “Samo za taj osjećaj”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija”, “Pitala si me”, “Zimmer Frei” i “Politika”.

Ovaj snimak je audio-vizualna pripovetka o grupici ljudi i njihovim poklonicima, pripovetka stisnuta u dva i kusur sata energije, emocija, zajebancije i guštanja. Nemoguće je preneti celu atmosferu s koncerta na ekran i zvučnike, no mi mislimo da nam je to delom uspelo – napisao je Zoki Subošić u predgovoru za knjižicu izdanja.

Bend ne želi ovde da se zaustavi, već nastavljaju da vredno rade na novim pesmama, ali i brojnim nastupima koje za narednu godinu planiraju u Srbiji i regionu.

Osim u muzičkim prodavnicama, izdanje “30 godina – Greatest Hits – Live” je dostupno i na digitalnim platformama.

Previous post

Hju Džekmen kreće na svoju prvu muzičku turneju, ali...  očekivali smo nešto žešće

Next post

Kendrik Lamar "kralj" Gremija sa osam nominacija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *