Glumci sviraju za vas… Prvi Belgrade Actors’ Music Festival u Garaži

0
39
Photo: Promo
Photo: Promo

Prvi Belgrade Actors’ Music Festival (BAM) okupiće 15.decembra u Garaži glumce različitih generacija. Srđan Žika Todorović, nekadašnji bubnjar EKV-a nastupiće ove večeri sa Ivanom Jevtovićem i bendom Psihobilje.

Beogradsku publiku obradovaće i svirka grupe Vrooom na čijem nastupu će kao pevačica i frontmen biti poznata mlada glumica Isidora Simijonović.

Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović, a veče će obogatiti nastup benda Ujka Senf iz Pančeva.

Ono što možete da očekujete ove večeri je puno dobre zabave i dobre energije, originalan i raznolik muzički izraz i atmosferu koju ne doživljavamo baš često na muzičkoj sceni.

– Talenat nikad ne ide sam – mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni! Ideja o organizovanju ovakvog festivala rodila se upravo zbog toga. Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz – kažu organizatori i dodaju da će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji.

Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu da se kupe u Žila Shopu i Gradskom Kutku, a na dan festivala i na ulazu kluba Garaža.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime