Home»Muzika»Električni orgazam kreće na mini turneju po Srbiji

Električni orgazam kreće na mini turneju po Srbiji

4
Shares
Pinterest Google+
Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić
Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić

Legende jugoslovenskog rokenrola, Električni orgazam, kreću na mini turneju u okviru koje će sredinom decembra održati četiri koncerta na jugu Srbije, a datumi su sledeći:
15. decembar – Pirot (klub Tvrđava)
16. decembar – Niš (Feedback)
21. decembar – Vranje (Darkwood)
22. decembar – Leskovac (Tesla bar)

Električni orgazam će na ovoj mini turneji publici predstaviti 12. studijski album pod nazivom “Gde smo sad?” koji je nedavno objavljen (Mascom).

Novi album donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića.

Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić
Električni orgazam/ Photo: Branko Gavrić

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Što se tiče predstojećeg niškog koncerta, Gojković je dodao:
– U Nišu se osećamo kao kod kuće. Mnogo je zajedničkih koncerata i mnogo razmenjenih emocija sa Nišlijama. U tom gradu imamo i puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze Orgazma kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer polako krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu.

Pored pesama sa novog albuma, Električni orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Previous post

Glumci sviraju za vas... Prvi Belgrade Actors' Music Festival u Garaži

Next post

Zvanična satnica MTA Finala 2018

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *