Drugi način… 15. decembra prvi put u Festu

0
45
Photo: Promo
Photo: Promo

Zagrebački rok majstori Drugi način, nastupiće prvi put u klubu Fest 15. decerbra od 21:00 čas.

Biće ovo još jedna prilika da se, osim upoznavanja sa novim radovima benda, prisutni podsete i njihovih najvećih hitova –  “Prođe ovaj dan”, “Piši mi”, “Balada o osmijehu”, “Lile su kiše”, “Stari grad”… i naravno svih pesama sa njihovog prvenca koji je svojevremeno od strane engleske rok i pop kritike proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma van engleskog govornog područja.

Godine 2016, posle nekoliko godina odlaganja konačno se pojavio i novi album pod nazivom “Drugi način – Zgubidan” u izdanju Menarta i svojom svežinom prilično iznenadio muzičku kritiku.

Kvalitet ni jednog trenutka nije dolazio u pitanje pošto su poznati po visokom nivou perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom nastupu već nekoliko decenija.

Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu posebno će obradovati činjenica da je Drugi način i dalje u istom sastavu: Branko Požgajec (vokal, flauta), Boža Ilić – Dugi (bas), Damir Vuk (klavijature, vokal), Mladen Palenkaš (bubnjevi), Mario Domazet (gitara, vokal) i Ernest Vinković (gitara, vokal).

Ulaznice možete da kupite u klubu Fest i u Feliks Shopu (T.C. u Sremskoj) po ceni od 1200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime