OMATORELO SE MALO, JE LI…? U februaru 2019. stiže prvi akustični album grupe Metallica

0
79
Oglasi
Metallica/Photo: YouTube printscreen
Metallica/Photo: YouTube printscreen

Matallica je najavila izlazak akustičnog live albuma “Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic”. Za skoro 40 godina postojanja benda, ovo će biti prvi ikada objavljeni službeni akustični album.

Osim činjenice da je to njihov prvi akustični album, “Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic” karakteriše i plemeniti cilj: svi prihodi od prodaje biće donirani humanitarnoj organizaciji “All Within My Hands”. Album izlazi 1. februara 2019. a snimljen je za vreme istoimenog -”Helping Hands” dobrotvornog koncerta koji su održali 3. novembra u San Francisku.

Među 12 pomno prearanžiranih pesama, uz akustične aranžmane svojih hitova, na albumu se nalaze i njihove posebne verzije klasika bendova Deep Purple, Nazareth, Boba Segera i Blue Öyster Cult.

– Sad kad je praznično raspoloženje u punom zamahu, dok kupujete i slavite s prijateljima i porodicom, voleli bismo da vas ohrabrimo da takođe nastavite da pomažete i onima manje srećnima – na način na koji možete – donirajući novac ili vaše vreme. Poslužite se i društvenim mrežama, proširite vest o vašim humanitarnim akcijama i na taj način podstaknite i druge da učine isto! – poruka je koju su članovi benda objavili putem web stranice.

“Danas obeležavamo #GivingTuesday, svetski dan pomaganja i putem “All Within My Hands” akcije prikupljamo sredstva i nastavljamo svoju misiju u borbi protiv gladi i podizanju svesti i edukacije o odgovornom društvu. Uzbuđeni smo što, kao deo akcije “Giving Tuesday”, možemo da najavimo kako će uskoro biti objavljena limitirana verzija (na vinilu u boji) albuma “Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic” s čijom prodajom nastavljamo da doniramo sredstva za “All Within My Hands”  organizaciju. Album će biti dostupan na 2 ploče, producirao ga je Greg Fidelman, a master je uradio Ruben Koen u studiju Lurssen Mastering”.

HL/Izvor: mixer.hr

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime