Finale koncertne sezone u Lazarevu uz Empathy Soul Project i Mr Fuzz

0
62
Oglasi

Finale koncertne sezone u Lazarevu u organizaciji “RNR Zone” biće održano u subotu, 22. decembra u Domu penzionera, a nastupiće bendovi Empathy Soul Project, Sukob Interesa i Mr Fuzz.

Empathy Soul Project / Photo: Facebook @EmpathySoul
Empathy Soul Project / Photo: Facebook @EmpathySoul

Zrenjaninski trio Empathy Soul Project oformljen je 2011. godine. Njihov zvuk predstavlja mešavinu alternativnog roka, post-panka, neopsihodelije, indie roka i noise roka, a za svoju muziku kažu da je energija i emocija koja gradi novi svet na ruševinama starog, dok kao bendove koje poštuju navode Muse i Kings of Leon.

Do sada su objavili jedan album pod nazivom “Pyrrhic Victory” i održali mnogobrojne nastupe. U trećem serijalu takmičenja bendova “Live Shot” u organizaciji i produkciji televizije Kanal 9 (Novi Sad) proglašeni su za najbolji bend koji se pojavio u sva tri serijala.

U finalu su se za titulu najboljeg benda takmičili sa bendovima The Bite i The Petting Blues Band. Žiri u sastavu Bogica Mijatović, Petar Jelić i Ivan Fece Firči jednoglasno su doneli odluku da je Empathy Soul Project zaslužio pobedu i istakli kvalitet koji bend poseduje.

Mr Fuzz/ Photo: Facebook @MrFuzzzz
Mr Fuzz/ Photo: Facebook @MrFuzzzz

Svojim modernim pristupom garažnoj psihodeliji šezdesetih godina prošlog veka, zrenjaninski sastav Mr Fuzz kreirao je svoj sopstveni sonični svet koji će predstaviti Lazarevljanima takođe u subotu 22. decembra.

Početak svirke zakazan je za 22:00 časa, a ulaz je besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime