Home»Film»Rami Malek objasnio zašto “Boemska rapsodija” nije otkrila sve istine sve o Frediju

Rami Malek objasnio zašto “Boemska rapsodija” nije otkrila sve istine sve o Frediju

4
Shares
Pinterest Google+
Bohemian Rhapsody/Photo: FB printscreen
Bohemian Rhapsody/Photo: FB printscreen

Rami Malek stao je na stranu odluke kreatora filma “Boemska rapsodija” da se fokus stavi na karijeru Fredija Merkjurija i uspon grupe Queen umesto da se film bavi Fredijevim vezama i poslednjim danima njegovog života.

On je na pitanje The Hollywood Reportera o konsultovanju članova grupe Queen tokom rada na filmu rekao da su oni imali želju da prenesu celu priču o Frediju, ali da su imali samo dva sata.

– Znam da su ti ljudi želeli da ovekoveče Fredijev život u tih dva sata i definitivno su uloženi svi napori da ovo ne bude prost, hedonistički film – izjavio je Malek.

Bohemian Rhapsody/Promo
Bohemian Rhapsody/Promo

On je istakao da su svi oni želeli da više prikažu Fredijevu vezu sa Džimom Hatonom.

– Ta veza je apsolutno predivna i da sam se ja pitao, čoveče, dodao bih još jedan sat i popunio praznine – istakao je glumac i dodao da nikada neće moći da se napravi dovoljno savršena priča o čoveku o kojem može da se napiše bezbroj dokumentaraca i serijala.

– Znam da će ipak biti pomešanih pogleda na film – rekao je Malek.

Ipak, kritičari filma u jednom su bili sigurni – Malekovo oživljavanje jedne od najvećih muzičkih legendi bilo je izvanredno. Pogotovo kada je reč o specifičnim pokretima slavnog pevača, koje je mladi glumac savršeno skinuo.

Ono što je važno, kako objašnjava glumac, jeste da su pojedine stvari izbegli da bi se fokusirali na čuveni koncert na Live Aidu, koji je, prema mišljenju mnogih, takođe odlično interpretiran u filmu.

Previous post

KAD JE GLAS SVE ŠTO JE POTREBNO... Ovacije za Perpetuum Jazzile u Sava Centru

Next post

"Farenhajt 11/9" Majkla Mura premijerno u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *