Home»Muzika»Bolesna štenad i Navy ne obećava 14. decembra u Feedbacku

Bolesna štenad i Navy ne obećava 14. decembra u Feedbacku

5
Shares
Pinterest Google+
Bolesna štenad/Photo: Promo
Bolesna štenad/Photo: Promo

Posle skoro godinu dana, beogradski pankeri Bolesna štenad se vraćaju u klub Feedback da donesu deo pakla koji je već imao svoju premijeru u Beogradu i Novom Sadu. Sa sobom nose poklone i dovode jedan mladi bend – Navy ne obećava. Koncert je zakazan za petak, 14. decembar, sa početkom u 22 časa.

Posle rasprodatog koncerta u beogradskom klubu Subbeerni centar i ništa manje uspešne svirke u novosadskom Shamrocku, Bolesna štenad dolaze u Niš. Publika može da očekuje sve hitove sa njihova prva dva studijska albuma, ali i neke do sada manje svirane pesme, kao i premijeru nekoliko numera sa sledećeg izdanja. Tokom 2018. godine Bolesna štenad su održali seriju koncerata, što klupskih, što festivalskih, a ovo će biti još jedna prilika da publika uživa u spektaklu kakav samo oni znaju da prirede.

Navy ne obećava su predstavnici nove beogradske pank scene i ovo će biti njihova premijera pred niškom publikom. Sa svojim singlovima “Novi kult”, “Kventin Tarantino” i “Red, rad i disciplina” su uspeli da podignu prašinu i polarišu sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze. Njihov debi album “Novi Kult, Novi Poredak” će se pojaviti početkom sledeće godine.

Cena karata u pretprodaji je 250 dinara, na dan koncerta će biti 400 dinara. Ulaznice se prodaju u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba) i u Galileo tours, u ulici Nikole Pašića 35.

 

Previous post

Objavljena tri singla Los Unidades, novog projekta iza koga stoji bend Coldplay

Next post

KAD JE GLAS SVE ŠTO JE POTREBNO... Ovacije za Perpetuum Jazzile u Sava Centru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *