Home»Muzika»Bet Hart pred koncert u Hali sportova: Radujem se ponovnom dolasku u Beograd!

Bet Hart pred koncert u Hali sportova: Radujem se ponovnom dolasku u Beograd!

4
Shares
Pinterest Google+
Bet Hart/Photo: facebook@officialbethhart
Bet Hart/Photo: [email protected]

Bet Hart će ovog vikenda ponovo nastupiti u Beogradu. U okviru proslave 25 godina duge karijere, ova blues/rock pevačica pevaće drugi put beogradskoj publici u Hali sportova u nedelju, 2. decembra .

– Radujem se ponovnom dolasku u Beograd! Prošle godine imali smo fantastičan koncert i zaista verujem da će ovog puta biti još bolje – izjavila je Bet i pozvala publiku na ovaj nastup.

Bet Hart važi za jednu od najboljih pevačica današnjice. Dobitnica je brojnih priznanja – više puta nominovana je za Grammy, a poslednjih godina ne zaobilaze je ni višestruke nominacije za Blues Music Awards.

Objavila je nekoliko samostalnih studijskih i live albuma, a sada je već širom sveta poznata po neverovatno energičnim ali i emotivnim live nastupima.

Aktuelni samostalni  studijski album “Fire On The Floor” objavljen 2016.godine ispratila je i istoimena svetska turneja koja je ovu pevačicu prvi put dovela i u Beograd.

U svojoj 25 dugoj karijeri, Bet je sarađivala sa mnogim velikim i poznatim muzičarima ali je najznačajnija saradnja koju već dugo ima sa Džoom Bonamasom.

Posle “Don’t Explain” (2011) i “Seesaw” (2013), u januaru objavljen je i treći album koji su Bet i Džo uradili zajedno – “Black Coffee”. U novembru 2018. izdala je i live DVD “Live from Royal Albert Hall”.

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak.

Ulaznice za koncert Bet Hart možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs  i www.halasportova.rs. Na dan koncerta, ulaznice će biti dostupne na blagajni Hale sportova.

Previous post

Šta nas čini ljudima? "Vrli novi svet", plesno-dramska predstava premijerno 4. decembra u Madlenianumu

Next post

Dodela XIII književne Nagrade za neobjavljeni roman "Miroslav Dereta"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *