Kezaja Džons sinoć oduševio u Bitefartkafeu, ako niste bili, “popravni” vam je u petak…

0
76
Oglasi
Kezaja Džons/Photo: Musicology Barcaffe Sessions, promo
Kezaja Džons/Photo: Musicology Barcaffe Sessions, promo

Harizmatični pevač i gitarista poreklom iz Nigerije, Kezaja Džons, nastupio je sinoć, 28. novembra, sa svojim bendom u sklopu koncertnog serijala Musicology Barcaffe Sessions u prepunom klubu Novi Bitefartcafe.

Kezaja je još jednom dokazao da su njegovi koncerti jedinstveno iskustvo i “oduvao” publiku energičnom svirkom i spontanim performansom. Ovo je bio prvi od dva koncerta, a Keziah će po drugi put nastupiti u petak, 30. novembra na istom mestu. Ulaznica za ovaj koncert je ostalo jako malo, pa bi trebalo požuriti do najbližeg prodajnog mesta eventima ili ddtickets ili ulaznice kupiti preko njihovih sajtova.

Među prvim pesmama na koncertu našla se “Kpafuca”, a publika je od samog starta prihvatila Kezajin poziv na ples i ostatak koncerta provela pevajući i plešući u transu uz nigerijskog blufank princa. Vrhunac koncerta je svakako bilo i izvođenje najvećeg hita sa Kezajinog opusa, “Rythm is love”, kada se klubom Bitefartcafe zaorio hor sastavljen od glasova 450 posetilaca ovog koncerta. Kada je Kezaja konačno napustio binu, sa namerom da završi koncert, publika ga je ipak upornim aplauzom i skandiranjem vratila na bis. Bio je to zaista praznik ritma i ljubavi.

Osim ljubitelja Kezajine muzike, u publici su se našli i poznati srpski muzičari različitih žanrova, ujedinjeni uživanjem u virtuoznoj svirci i harizmatičnoj pojavi pevača i benda.

Ukoliko ste propustili ovaj nastup, “popravni” je već sutra…

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime