Home»Muzika»Jorgovani ponovo u Beogradu… Vidimo se 14. decembra u SubBeernom centru

Jorgovani ponovo u Beogradu… Vidimo se 14. decembra u SubBeernom centru

4
Shares
Pinterest Google+
Jorgovani/ Photo: Promo
Jorgovani/ Photo: Aleksandar Stojković

Boemski punk sastav Jorgovani zakazao je svoj ovogodišnji beogradski koncert za 14. decemebar u klubu SubBeerni Centar.

Kao gosti nastupiće grupe Goatmare & The HellSpades (Pančevo) i Cepeni Ćunci (Ladovica), a na bini će se pojaviti i gosti iznenađenja.

Photo: Promo
Photo: Promo

Goatmare & The Hellspades je bend koji je već poznat publici u Pančevu a i šire. Svoj zvuk opisuju kao rokabili hororpank koji kombinuje melodične rifove sa mračnim i pomalo morbidnim tekstovima.

Punk bend Cepeni Ćunci nastao je 1991. godine u Ladovici. U svojim pesmama, Cepeni Ćunci se bave različitim temama, od običnih priča (“Bugarska politika”, “Beer pong”,” S momcima”), preko ljubavnih (“Ljubavna pesma”, “Mala pesma”), fudbalskih (“Samo ti”, “Football Madness”), ličnih (“Crne kiše za Lelu”, “Dečko koji ne obećava”, “Kad dodirnem sećanja”), do društveno angažovanih (“Zauvek bez vas”, “Šabane Šabane”).

Photo: Facebook/ Cepeni Ćunci
Photo: Facebook/ Cepeni Ćunci

Inače, Jorgovani su poznati po svojim energičnim live nastupima i “vrhunskim za*ebancijama” koje priređuju kako na bini tako i ispod nje.

Ekipa najmirišljavijjeg benda poručuje da ovakav spektakl ne bi trebalo da propustite, a ulaznice se u pretprodaji po ceni od 500 dinara (Šikarica, Felix Shop i Žila Shop). Na dan koncerta ulaznica će koštati 700 dinara.

Previous post

Gipsy Kings na koncertu u Beogradu snimaju kadrove za dokumentrac o Šabanu Bajramoviću

Next post

Romantična komedija "Kišobran za dvoje" na sceni KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *