Home»Muzika»Homeland»Stigao “Mojih misli ples”… Bend Majdan objavio treći spot sa aktuelnog albuma “Minimum sličnosti, minimum razlike”

Stigao “Mojih misli ples”… Bend Majdan objavio treći spot sa aktuelnog albuma “Minimum sličnosti, minimum razlike”

4
Shares
Pinterest Google+
Majdan/Photo: Promo
Majdan/Photo: Promo

Niški bend Majdan predstavio je i treći spot sa aktuelnog albuma “Minimum sličnosti, minimum razlike” objavljenog 1. novembra ove godine.

Bend Majdan nastao je pre nepune dve godine, tačnije 1. aprila 2017. Od samog starta, momci su imali jasnu viziju svog autorskog rada i zvuka koji žele da postignu.

Paralelno sa zvučnim radili su i na građenju svog vizuelnog identiteta, pre svega kroz video spotove za singlove “To nisam ja” i “Zubi”.

Za treći video-singl sa albuma “Minimum sličnosti, minimum razlike” pod nazivom “Mojih misli ples”, svesno su se odlučili na nešto smeliji pristup koji obuhvata sintezu nekoliko umetničkih formi – muzike, plesa, fotografije…

– Logičan korak u tom smeru bila je i saradnja sa studiom CDC koji je već potvrđen u svim pomenutim disciplinama, a koji je bio zadužen za realizaciju videa. Veoma nam je drago što smo bili deo iste kolektivne umetničke vizije koju smo zajednički ispratili do kraja, a o rezultatima prosudite sami – poručili su članovi benda Majdan.

Previous post

Metropolis Blues Fest 2... Bluz na bis u Muzičkoj kući Metropolis

Next post

Povratnički koncert legendarne Korni grupe u Sava Centru dložen za 31. januar

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *