Home»Kult»TELEFONSKI INTERVJU SA DŽONIJEM ŠTULIĆEM: Zovu me ego manijak, a ja sam samo – slobodan. Je*eš ljude koje svi vole…

TELEFONSKI INTERVJU SA DŽONIJEM ŠTULIĆEM: Zovu me ego manijak, a ja sam samo – slobodan. Je*eš ljude koje svi vole…

6
Shares
Pinterest Google+
Branimir Džoni Štulić/Photo: YouTube printscreen
Branimir Džoni Štulić/Photo: YouTube printscreen

Branimir Džoni Štulić ne voli da govori za medije. Poslednji put smo uspeli da čujemo njegovu reakciju na izjavu Radeta Šerbedžije o njihovom druženju i poslovnoj saradnji.

Međuutim, na veliko iznenaženje, Džoni je pristao na telefonski intervju za Balkan info kanal i u njemu govorio o Titu, svom radu, slobodi…

Uvek oštar na rečima, Štulić je, pored ostalog, rekao da je “politika svuda oko nas i tu je sve lopuža do lopuže”.

O slobodi

– Evo, kako bi ti reagovao da ti isisam nešto iz prsta, pa da te posle optužim? Ne bi ti bilo pravo, a reci, da li to spada u slobodu govora? Sloboda je rad prvenstveno. Meni je svuda isto kada je sloboda u pitanju. Oduvek sam bio sam za sebe i sam sa sobom. Zato su me mnogi zvali ego manijakom. Nisam ja bio ispred vremena, već sam morao da budem okrenut sebi, pošto ja iz sebe to crpim i stvaram, je*o te! Čovek kad ima ime onda on gubi dom. Ja sam morao da odem, kad imaš ime, ništa nemaš od toga. Svi leče svoje komplekse na tebi.

O Titu

– Tito je stvarno bio veliki čovek. Ja nikad nisam bio maleni pionir. Uopšte ga nisam primećivao, ali sam osećao da je u redu, a sada sam potpuno siguran da je bio fantastičan čovek. U onim okolnostima, koje su iste kao i danas zapravo, napravio nešto. On je bio dobar trener koji je sa istim kvalitetom ljudi uspeo nešto da napravi. Nije važno da li ga neko voli ili ne… Je*eš ljude koje svi vole!

O Jutjub kanalu i Fejsbuk profilu

– Kanal “Petar Petrović” nije moj, ali stavljam svoje stvari na njega. Nemam ni Fejsbuk profil, iako ćete pretraživanjem naći hiljade lažnih.

Kada se novinar požalio da snima emisiju u podrumu, Džoni mu je odgovorio u svom maniru: “A šta bi ti? Stokatnicu? Nije bitno šta se priča, već kako se radi!”.

Pogledajte šta je još Džoni rekao u emisiji “Intervju” kanal Balkan info:

Previous post

"Šok i nevjerica" za bivši Dan republike... Zabranjeno pušenje 29. novembra u SubBeernom centru

Next post

Neumorna Rok Planeta... U okviru akcije "Gitarom kroz škole" mladi rokeri održali koncert u Kraljevačkoj gimnaziji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *