Home»Muzika»KRUNISANA JE NOVA KRALJICA BOGATSTVA U MUZIČKOJ INDUSTRIJI… Za jedan nastup milion dolara, za godinu – 83 miliona

KRUNISANA JE NOVA KRALJICA BOGATSTVA U MUZIČKOJ INDUSTRIJI… Za jedan nastup milion dolara, za godinu – 83 miliona

4
Shares
Pinterest Google+
Keti Peri/Photo; facebook@katyperry
Keti Peri/Photo; [email protected]

Forbs je objavio listu najbolje plaćenih žena u muzičkoj industriji za 2018. godinu, a prvo mesto zauzela je pevačica Keti Peri.

Ona je sa trona skinula Bijonse koja je prošle godine bila na samom vrhu.

Keti je ove godine uspjela da zaradi čak 83 miliona dolara, a uvećanju njenog bogatstva u velikoj meri doprinijela je muzička turneja “Witness:The Tour”.

Pevačica je navodno za samo jedan nastup u okviru turneje zaradila milion dolara. Osim toga, Keti je imala ulogu sudije u Američkom idolu što joj je donelo dodatnih 20 miliona.

Na drugom mestu je Tejlor Svift sa zaradom od 80 miliona dolara, a očekivalo se da će upravo ona osvojiti ovu titlu ove godine.

Tejlor Svift/ Photo: Facebook @TaylorSwift
Tejlor Svift/ Photo: Facebook @TaylorSwift

Međutim, pretpostavlja se da nije ostvarila ovaj uspeh jer je njena turneja “Reputation Stadium” bila posle perioda kada je Forbs beležio cifre.

Odmah posle Tejlor je Bijonse, koja je ove godine uspela da svoje bogatstvo uveća za 60 miliona dolara.

Iako je imala velike obaveze oko porodice, ona je imala fantastične poslovne uspehe prethodnih meseci, poput nezaboravnog nastupa na Koačeli, ali i objavljivanja zajedničkog albuma sa suprugom Džej-Zijem u junu.

Bijonse/Photo: facebook@Beyoncé,
Bijonse/Photo: [email protected]é,

U prvih pet se nalaze pevačica Pink (52 miliona) i Lejdi Gaga (50 miliona), a zatim po visini zarade slede  Dženifer Lopez (47 miliona), Rijana (37,5 miliona), Helena Fišer (32 miliona), Selin Dijon (31 milion) i Britni Spirs (30 miliona).

Previous post

BAŠ ČUDAN SPOJ... Pogledajte kako su Bono i Farel obradili "Stayin Alive" Bee Geesa

Next post

M.O.R.T. stiže u Pančevo... Pank bluzeri iz Sinja 24. novembra u Apolo dvorani

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *