Home»Muzika»Pozitivne vibracije uz bend Bas i Stega 22. novembra u klubu Soul Society

Pozitivne vibracije uz bend Bas i Stega 22. novembra u klubu Soul Society

3
Shares
Pinterest Google+
Bas i Stega/ Photo: Milivoj Vasiljević
Bas i Stega/ Photo: Milivoj Vasiljević

U četvrtak, 22. novembra u klubu Soul Society, nastupiće pobednici 46. zaječarske gitarijade, bend Bas i Stega, transički afro psy rock sastav iz Pančeva. Tom prilikom predstaviće repertoar pesama sa njihova dva dosadašnja albuma.

Krajem 2012. objavili su prvi EP “Ustaj sad!” sa četiri pesme. Naredne godine bend je snimio prvi spot za pesmu “Sa Đavolom kule gradim” u saradnji sa ProVision studijom u Lukavcu (BiH).

Tokom 2014. radili su na snimanju albuma “Nova stvar” koji je objavljen početkom 2015. godine na YouTube kanalu, uz spot za pesmu “Vožnja”. Album sadrži devet pesma i snimljen je u studiju “3×2” u Pančevu. Za snimanje, miks i produkciju bio je zadužen Stefan Gaćeša uz asistenciju Dejana Sredića.

Nastupali su na mnogobrojnim dešavanjima kao što su Carneval der kulturen u Berlinu,”Mixer festival i mnogim drugim klubovima i festivalima.

Ako ih do sada niste slušali, a volite Popečitelje ili Bullet for Badman, Bas i Stega će za vas biti novo otkriće i bend koji ćete slušati i pratiti.

Bas i Stega od 2017. nastupaju u sastavu: Siniša Stupar (bubnjevi), Stevan Đorđević (bas), Dragan Vlajić Gale (gitara/vokal) i Marina Grujić (synth).

Vrata kluba se otvaraju u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

Previous post

Methyl Ethel novim singlom najavljuju album "Triage"

Next post

No Past. No Future. No Sun... Ali je zato tu novi album Smashing Pumpkinsa i to posle 18 godina...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *