Home»Muzika»I njima se događa… Super deluxe box set Kejt Buš objavljen s greškama

I njima se događa… Super deluxe box set Kejt Buš objavljen s greškama

4
Shares
Pinterest Google+
Kejt Buš/Photo: facebook@katebush
Kejt Buš/Photo: [email protected]

Super deluxe box set Kejt Buš objavljen je u petak 16. novembra i sadrži vinilne albume “The Kick Inside” (1978), “Lionheart” (1978), “Never For Ever” (1980), “The Dreaming” (1982), “Hounds Of Love” (1985), “The Sensual World” (1989) i “The Red Shoes” (1993).

Britanski fanovi pevačice koji su požurili u prodavnice i platili 90 funti za ovo luksuzno izdanje, nisu baš zadovoljni onim što su dobili za svoj novac.

Prva greška uočena je na bočnoj strani debi albuma “The Kick Inside” iz 1978. godine – odštampano je “The Kick Insde”.

– Oops. Ovo je pakao za onog čiji je posao bio da proveri ovo. Sa druge strane, to je dobar podsetnik da možeš čitati o Kejt Buš inSDE – napisao je je jedan kupac, aludirajući verojatno na skraćenicu od Self-directed education, tj. alternativnu metodu učenja i usvajanja znanja za decu kroz iskustvo, odgovornosti u porodici, lične interese i znatiželju. 

I to nije sve. Na naslovnoj strani albuma “The Dreaming” nije odštampano ime Kejt Buš, kako je inače bilo na originalnom izdanju, a u svetlu gore pomenutog pogrešno napisanog naziva “The Kick Insde” ovaj izostanak imena i prezimena pevačice sve više se gleda kao na propust, a ne namerna “dorada” dizajnera i urednika izdanja.

Izvor: ravnododna.com

Previous post

Na "Visokim potpeticama"... Lus Kasal 29. novembra u Sava Centru

Next post

Skromni virtuoz... Arkadi Volodos 28. novembra na sceni Kolarčeve zadužbine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *