Home»Muzika»Homeland»“Stanimo u gard”… Novi spot Čoveka bez sluha

“Stanimo u gard”… Novi spot Čoveka bez sluha

7
Shares
Pinterest Google+
Čovek bez sluha/Photo: Zoran Lazarevic Laki
Čovek bez sluha/Photo: Zoran Lazarevic Laki

Pank-rok bend Čovek bez sluha (ČBS) objavio je novi singl i spot “Stanimo u gard”, sa predstojećeg istoimenog albuma kog će koncertno promovisati 14. decembra u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

– “Stanimo u gard” je pesma smeštena u sadašnje vreme i već svojim naslovom govori da je krajnji čas da se makar zauzme stav i prekine sa skretanjem pogleda od jako teške svetske svakodnevnice, čiji je epicenter, ponekad mislim – upravo naše najbliže životno okruženje – kaže frontmen Miki Radojević.

Čovek bez sluha/ Photo: ordan Jović
Čovek bez sluha/ Photo: ordan Jović

Nakon “I posle svega” i “Ti samo misliš da me znaš”, kao treći singl i spot sa novog albuma ČBS izabrana je naslovna pesma “zbog jasne poruke koju nosi, jer je obojena tačno onakvim zvukom kakav je fan baza očekivala od benda”.

– U dogovoru sa našim bliskim saradnikom – režiserom Tinom Jergerom odlučili smo se za spot u kome se bend najdirektnije obraća publici, a jasnim scenama sve surovije stvarnosti poziva makar na stavljanje prsta na čelo – objašnjava Radojević.

Album “Stanimo u gard” će na CD-u i digitalnim platformama do kraja novembra objaviti promoterska kuća Long Play.

Koncert u Domu omladine Beograda počinje u 21:00 čas, a ulaznice po ceni od 800 dinara možete da nabavite na blagajni DOB-a i na prodajnim mestima Eventima. Na dan koncerta biće 1.000 dinara.

Previous post

U čast 65 godina od osnivanja... Dani Centra za kulturu "Vlada Divljan"...

Next post

VRAĆAJU SE TAMO GDE IH VOLE... Nouvelle Vague 9. decembra u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *