Home»Muzika»Kurve, SUS i Sv.Pseta 23. novembra u Elekropioniru

Kurve, SUS i Sv.Pseta 23. novembra u Elekropioniru

4
Shares
Pinterest Google+

Zagrebački bend Kurve će u sklopu evropske turneje na kojoj promovišu svoj istoimeni album nastupiti u petak, 23. novembra u klub Elektropionir.

Photo: Promo
Photo: Promo

Posle odlične svirke u maju ove godine, Kurve se vraćaju u Beograd. Ovoga puta, bend promoviše svoj novi album, koji nosi ime benda, kao i poslednji digitalni EP, pod nazivom “Na Obali Sreće”.

Album predstavlja kolekciju prethodna tri digitalna EP izdanja i prvi fizički nosač zvuka koji je bend izdao, u svojih šest godina postojanja.

Bend je pravo osveženje na pank sceni Balkana i jasno odskače od ostalih svojim galopirajućim ritmovima, interesantnim i surovim tekstovima popločanim elementima rokenrol gitare.

S.U.S./ Photo: Anamarija Vartabedijan
S.U.S./ Photo: Anamarija Vartabedijan

Na binu Elektropionira će se takođe to veče popeti i beogradski mornari SUS – već ustanovljeni garažni pank ’n’ roll bend, koji je prošle godine objavio vinilno izdanje, album “Slepi Putnik” (Odličan hrčak), a ovo im je prvi nastup na domaćem terenu posle još jedne evropske turneje na kojoj su ovi “slepi putnici” bili u septembru.

Da ceo događaj bude kompletna fešta na ovoj lučkoj manifestaciji potrudiće se bend Sv. Pseta – mladi instrumentalni dvojac koji svira fuziju nabijenog bluza, garaže i post punka bez suludih kompromisa. Bend je zvanično počeo sa radom 2017. godine ali su članovi ispekli zanat u mnoštvu bendova u ranijem periodu.

Početak koncerta najavljen je za 21:00 čas, a ulaznice se mogu kupiti na vratima kluba po ceni od 300 dinara.

Previous post

ONA SE VRATILA... Francuska pevačica ZAZ singlom "Demain c'est toi" najavljuje novi album

Next post

KRAJ ZA U2? Bono na kraju turneje poručio: "Odlazimo..."

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *