Home»Muzika»Akustično zagrevanje za Bet Hart… Mr.Swagger, Pera Džo i Katarina Pejak gosti na koncertu u Hali sportova

Akustično zagrevanje za Bet Hart… Mr.Swagger, Pera Džo i Katarina Pejak gosti na koncertu u Hali sportova

4
Shares
Pinterest Google+
Bet Hart/Photo: facebook@officialbethhart
Bet Hart/Photo: [email protected]

Bet Hart, jedana od najboljih bluz-rok pevačica današnjice, ponovo dolazi u Beograd i okviru proslave 25 godina duge karijere gde će održati koncert 2. decembra u Hali sportova.

Kao specijalni gosti na koncertu nastupiće akustična trojka u sastavu: Mr.Swagger, Pera Džo i Katarina Pejak.

Mr.Swagger i Pera Joe su jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih bluz-rok  dueta u regionu. Nastupaju zajedno već pet godina kako u klubovima tako i na velikim binama.

Godine 2014. veoma uspešno su otvorili koncert  Ane Popović u Mikser Houseu. Nenad Zlatanović je frontman sigurno najuspešnijeg sastava na našoj bluz-rok sceni, trija Texas Flood, a njegovo akustično izdanje prikazuje drugu stranu njegove muzičke ličnosti.

Nenad Zlatanović/ Photo: Zoran Trtica
Nenad Zlatanović/ Photo: Zoran Trtica

Pre nekoliko godina objavio je solo album “Naked Blues” koji je doživeo dva izdanja. Trenutno priprema drugi album Texas Flooda “Tražim ljude kao ja”, koji će biti njihov prvenac na srpskom jeziku.

– Imao sam tu čast i privilegiju da sa Texas Floodom i legendarnim Dragoljubom Crnčevićem nastupam pre nje i to ću upamtiti kao jedan od najvažnijih nastupa u svojoj dosadašnjoj karijeri – priseća se Nenad Zlatanović  koncerta u novembru prošle godine i iskreno se raduje prilici da ponovo svira na istoj bini – Bet Hart je možda najbolji vokal današnjice. Ako postoji moderna varijanta Dženis, onda je to ona. Od trenutka kada je ušla kroz publiku do bine na prošlogodišnjem koncertu… sve u narednih par sati je bila kompletna magija!  

Ništa manje nije uzbuđen ni Petar Miladinović – Pera Džo:
– Zadovoljstvo je višestruko. Pre svega, nastupi sa Katarinom i Nešom su mi uvek dragi jer su veliki izazov i lepo iskustvo, pogotovo na velikom razglasu i pred više hiljada ljudi. Dodatni motiv je činjenica da sviramo pre Bet Hart, koja je izuzetna pevačica i autorka, istaknuta predstavnica “nove rock generacije”.

Pera Joe/ Photo: AleX
Pera Joe/ Photo: AleX

Ovom dvojcu na bini će se 2. decembra pridružiti i jedna dama. Katarina Pejak je pijanistkinja, pevačica i autor, rođena je i odrasla u Beogradu gde je stekla osnovno i srednje muzičko obrazovanje.

Godine 2014. diplomirala je na Berkliju u Bostonu. Iste godine dobila je i nagradu za posebna dostignuća (Special Achievement Award) i bila gostujući predavač na letnjem semestru, takođe na Berkliju.

Objavila je tri albuma u Srbiji: “Perfume & Luck” (2010), “First Hand Stories” (2012) i “Old, New, Borrowed & Blues” (2016).

Posle diplomiranja živela je u Nešvilu i nastupala u SAD i Evropi, a početkom 2019. godine će biti objavljen njen prvi album za renomiranu blues kuću, nemački Ruf Records, “Roads That Cross”.

Katarina Pejak/ Photo: Ivana Čutura
Katarina Pejak/ Photo: Ivana Čutura

– Velika je čast i zadovoljstvo biti gost jednoj istinskoj rokenrol divi i to baš u ovom sastavu. Nenad Zlatanović i Pera Džo su moji prijatelji i drage kolege sa kojima sarađujem od najranijih dana svog bavljenja bluz muzikom – kaže Katarina i najavljuje – Publika može da očekuje spoj naših individualnih radova, a pošto svo troje sarađujemo vec duže vreme, biće i nekih pesama koje su poznate onima koji su posetili neki naš zajednički nastup. Nadam se da ćemo deo radosti džemovanja preneti na veliku binu, a naravno i na ljude u Hali sportova.

Katarina, Mr. Swagger i Pera Džo često nastupaju zajedno i svaki put imaju po neko iznenađenje za publiku. Sigurno je da će ovaj trio napraviti zaista dobru atmosferu u Hali sportova 2.decembra i na pravi način zagrejati publiku za fantastičnu Bet Hart.

Ulaznice za koncert Bet Hart u Hali sportova možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

Previous post

Galija u petak stiže u Niš

Next post

ONA SE VRATILA... Francuska pevačica ZAZ singlom "Demain c'est toi" najavljuje novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *