Home»Muzika»Supergrupa Mooncage otvara koncert My Baby u SKC-u 17. novembra

Supergrupa Mooncage otvara koncert My Baby u SKC-u 17. novembra

4
Shares
Pinterest Google+
Mooncage/Photo: Nermanja Đorđevič, promo
Mooncage/Photo: Nermanja Đorđevič, promo

Holandski kultni trio My Baby u oktobru je predstavio novi album “Mounaki – By the Bright of Night”, a već u subotu, 17. novembra pesme s njega čuće i beogradska publika na koncertu u SKC-u.

Koncert će otvoriti “supergrupa” Mooncage iz Beograda.

Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – Mooncage.

Bend, u okruženju okarakterisan kao “supergrupa”, nastao je 2013.  godine, na žanrovskoj relaciji Lisabon – San Francisko – Sijetl – Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grunge i blues zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Dražić (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Sasha (bubnjevi).

Bend trenutno radi na produciranju svog prvog albuma koji bi trebalo da se pojavi na proleće 2019. nakon čega sledi promocija i period koncertnih aktivnosti.

Previous post

Film "Bohemian Rhapsody" cenzurisan u Maleziji... "Ubili" su čak 24 minuta filma

Next post

Ako ste za blues-rock... Bluz Plus vas čeka u klubu Akademije 28

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *