Home»Muzika»HIPNOTIČKA BLUZ/FUNK LABORATORIJA… My Baby 17. novembra u SKC-u

HIPNOTIČKA BLUZ/FUNK LABORATORIJA… My Baby 17. novembra u SKC-u

4
Shares
Pinterest Google+
My Babe/Photo: facebook@MYBABYMUSIC
My Babe/Photo: [email protected]

Holandska “ubitačna” trojka My Baby predstavlja novi album “By the Bright of Night” na novoj evropskoj turneji u okviru koje će nastupiti u subotu, 17. novembra u Studentskom kulturnom centru u Beogradu (umesto u prvobitno planiranom Domu omladine) sa početkom u 21 čas.

Bend će na koncertu predstaviti nove i uzbudljive pesme, a amsterdamska koncertna atrakcija već je dokazala zašto važi za jedan od najboljih bendova Evrope u ovom trenutku.

Nije trebalo dugo amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti tešku čaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem “Prehystoric Rhythm” holandski brat i sestra Joost “Sheik” (bubnjevi) i Cato van Dijck (vokal) i novozelandski gitarista Daniel “daFreez” Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta.

Od 2014. godine kada su premijerno nastupali u Božidarcu, svakim narednim nastupom, broj fanova se povećavao toliko da je ovom triju potpuno normalno da u okviru svoje turneje neizostavna stanica bude i srpska prestonica.

My Babe/Photo: facebook@MYBABYMUSIC
My Babe/Photo: [email protected]

My Baby čine novozelandski gitarista Daniel “daFreez“ Johnston, kao i basistkinja i glavni vokal Cato van Dijck i bubnjar Joost van Dijck, sestra i brat iz Holandije, a njihov muzički izražaj može se opisati kao kombinacija psihodeličnog bluza, gospela i hipnotičkih trance bitova.

U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma i to: “My Baby Loves Voodoo!“ (2013), “Shamanaid“ (2015) i prošlogodišnji veoma hvaljeni “Prehistoric Rhythm“. Bend je poznat po konstantnim turnejama, nastupali su na najvećim evropskim festivalskim pozornicama, a održali su i niz turneja po Japanu, Novom Zelandu, Australiji i Južnoj Africi.

Ove godine postali su prvi izvođači koji su bili hedlajneri i na Eurosonicu i na Noorderslagu (EurosonicNoorderslag Festival 2018) zbog čega su imali i pojavljivanje na nacionalnoj holandskoj televiziji.

Kako su najavili, njihovo četvrto studijsko izdanje “By the Bright of Night” objavljeno je početkom oktobra, a publika u Beogradu biće privilegovana da među prvima čuje nove stvari iz My Baby laboratorije.

Sve ulaznice kupljene za Dom omladine Beograda važe i za Studentki kulturni centar. Preptrodajna cena ulaznica je 1.000 dinara, dok će  na dan koncerta biti 1.200 dinara. Prodajna mesta su Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, Alternative Bar Low i FELIX Shop, TC Sremska. Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: [email protected] (ime i prezime, kontakt telefon).

Previous post

Ma kome treba HD i ravan ekran... Verovali ili ne, hiljade ljudi i dalje gleda crno-beli TV

Next post

PROMOTERI, ŠTA ČEKATE? ZZ Top na evropskoj turneji sledećeg leta, za sada objavili samo tri datuma...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *