Home»Muzika»FANOVI ILI FANATICI… Morisi napadnut na pozornici, prekinuo koncert u San Dijegu

FANOVI ILI FANATICI… Morisi napadnut na pozornici, prekinuo koncert u San Dijegu

4
Shares
Pinterest Google+
Morisi/ Photo: Facebook @Morrissey
Morisi/ Photo: Facebook @Morrissey

Postoji razlika između fanova i fanatika.

Nakon što je “napadnut” od strane fanova, Morisi je morao da napusti pozornicu i ranije završi koncert u San Dijegu.

Za vreme hita “Every Day Is Like Sunday” nekolicina fanova “probila” se kroz obezbeđenje kako bi došli u kontakt s popularnim muzičarem. Morisi se snašao ljubazno pruživši ruku svojim fanovima, ali situacija je izmakla kontroli nakon što je na pozornicu istrčao i nasilni fan koji je, osim obezbeđenja, prešao i granicu lepog ponašanja pa je “obgrlio” pevača. Da li je reč o entuzijastičnom fanu koji je izgubio kontrolu jer “previše voli britanskog muzičara” ili je reč o pokušaju napada – još ostaje nerazjašnjeno. A da li se na snimku vidi i pokušaj udarca, možete da procenite sami:

Morisijev menadžer Peter Kacis tvrdi kako nije reč o napadu i da pevač nije udaren, argumentujući pritom kako njegovi fanovi nisu nasilni. U svakom slučaju, muzičar je morao da se povuče s pozornice, a naslin fan odveden je u pratnji obezbeđenja. Morisi se ipak nije vratio na binu, pa je koncert u Copley Symphony Hallu neplanirano priveden kraju.

Prema TMZ-u, Morrisi se kasnije nije pojavio ni na druženju (meet and greet) s fanovima što je inače uobičajena praksa posle svakog njegovog koncerta.

HL/Izvor: mixer.hr 

Previous post

PRVI KORAK... Neon iz Podgorice objavili singl i spot "Ti i ja"

Next post

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE... Kraj za Nine Inch Nails?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *