Home»Muzika»Kolja sutra u Kombank dvorani… Promocija novog albuma i nove postave benda…

Kolja sutra u Kombank dvorani… Promocija novog albuma i nove postave benda…

4
Shares
Pinterest Google+
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić

Autor, gitarista i pevač Nikola Pejaković Kolja održaće u subotu 10. novembra koncert u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) u Beogradu, na kome će da promoviše album “4 Prsta”.

Inače, Kolja je u Domu sindikata 2015. godine održao zvanično prvi koncert u karijeri.

– Prošli put, u Domu sindikata, veliku ljubav ste pokazali i dali bendu i meni. To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album – “4 Prsta”, i novu postavu benda… svirati neke stare adute i neke nove pesme koje su nam važne… – kaže Kolja.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se na muzičkoj sceni predstavio albumima “Mama, nemoj plakati” (2001), “Kolja” (2009) i “Grobovlasnici” (2013), a sada je na “4 Prsta” (Long Play), snimio pozamašnu zbirku od čak 19, u bluzu utemeljenih ali ipak žanrovski raznolikih, kompozicija.

– Ovaj album je pun muzike, duboko je zarezao u muzičku prošlost, svest i stanje mog producenta, gitariste i prijatelja Voje Aralice i mene, tako da ga ja, zaista, posmatram kao moj ključni i najbolji album… Želim da ova ploča dođe do ljudi i da se sluša. Ranije, nisam baš puno mario za to – ističe Kolja.

Kolju će u Kombank dvorani nastupiti u pratnji benda koji čine, pored gitariste Voje Aralice i klavijaturiste Ivana Aleksijevića, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

U prodaji je ostalo još malo ulaznica po ceni od 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara koje možete da kupite na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim.

 

Previous post

I MI SMO SVET... Druga CGA konferencija 16. i 17. novembra u Beogradu

Next post

DOBAR ZVUK BEOGRADA... BitefArtCafe za vikend slavi 17. rođendan uz dva sjajna benda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *