Home»Muzika»BRIT FLOYD PRED HALU SPORTOVA: Koncert u Beogradu biće naš najveći šou do sada

BRIT FLOYD PRED HALU SPORTOVA: Koncert u Beogradu biće naš najveći šou do sada

6
Shares
Pinterest Google+
Brit Floyd/Photo: Promo
Brit Floyd/Photo: Promo

Sve je spremno za spektakl koji su audiofili i Pink Floyd fanovi nestrpljivo čekali – koncert grupe Brit Floyd u Hali sportova na Novom Beogradu, u utorak 13.11. u 20 časova.

Specijalno za tu priliku, Hala sportova je preuređena prema specifikaciji zahtevne produkcije – u parteru će biti posebna sedišta, koja će omogućiti prisutnima maksimalno uživanje u ovom audio vizuelnom prazniku.

– Ovo je naš najveći šou do sada – tvrdi gitarista Damian Darlington i dodaje:

– Biće mnogo više lasera, pokretnog lajta i najnovijih video animacija koje prate svaki Pink Floyd klasik. Iako proslavljamo 45 godina od izlaska albuma ”The Dark Side Of The Moon”, sviraćemo i numere koje do sada nismo izvodili, pa možete očekivati potpuno drugačiju set listu od one koju smo imali prošlog puta u Beogradu. Biće tu hitova sa najvećih albuma – od ”Medal” i ”Wish You Were Here” do ”The Wall” i ”The Division Bell”.

Brit Floyd/Photo: Promo
Brit Floyd/Photo: Promo

– Insistirali smo da ponovo nastupimo u Beogradu, jer pamtim sjajnu atmosferu u publici i njenu strast i poštovanje prema muzici Pink Floyda. Vaši fanovi nas uvek lepo dočekaju i zajedno sa nama uživaju u Pink Floyd live izvođenju. Fasciniran sam činjenicom da znaju svaki stih svake pesme! – rekao je Damian pred koncert u Beogradu.

Ulaznice za Brit Floyd su gotovo rasprodate, ali još se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima.

HL

Previous post

Šume nam seku, đubretom zagađuju reku, zdravog vazduha ni za lek, disaćemo na plej- bek... Predstava "Zelena planeta" na sceni KC Čukarica

Next post

I MI SMO SVET... Druga CGA konferencija 16. i 17. novembra u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *