Home»Muzika»ZEMLJA GRUVA SLAVI 10. ROĐENDAN koncertom 8. decembra u SKC-u

ZEMLJA GRUVA SLAVI 10. ROĐENDAN koncertom 8. decembra u SKC-u

5
Shares
Pinterest Google+
Zemlja gruva/Photo; Promo
Zemlja gruva/Photo; Promo

Zemlja gruva ove godine slavi 10 godina od svog prvog  pojavljivanja na sceni, velikim koncertom u Beogradu, 8. decembra, u kultnoj sali SKC-a.

Prvo pojavljivanje Zemlje gruva na sceni bilo je na Beoviziji 2008. godine, zapaženim nastupom sa pesmom “Čudesni svetovi”.

Nakon objavljivanja prvog albuma “WTF is Gruvlend” iz 2010. godine, i hitova “Najlepše želje” i “Nisam znala da sam ovo htela”, Zemlja gruva je odmah prepoznata kao pionir novog pop zvuka, ne samo u Srbiji već i na teritoriji nekada velike države.

Kao mnogočlani bend, sa upečatljivom duvačkom sekcijom, tri različita vokala specifičnog izraza, Zemlja gruva je autentična pojava koja u narednoj dekadi nije dobila konkurenciju na domaćoj sceni. Koncertno aktivan bend, koji iz sebe ima dva albuma i maksi singl, saradnje sa drugim muzičarima i komercijalne saradnje, muziku stvara u okviru sopstvenog studija Gruvlend.

– Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina možemo da kažemo da smo zadovoljni. Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo i mislimo da smo obezbedili jedno sigurno i prepoznatljivo mesto na sceni.  Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku  žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva – poručuju vlasnici hitova koa što su su “Jednom je sada”, “Sudopera”, “U opasnosti”, “Afrika”, “Jače manijače”, “Đango”, “Vucibatina”…

Zemlja gruva će publici u Beogradu pružiti nastup kojim će se bend pokazati u punom sjaju, sa gostima na sceni i posebno pripremljenim repertoarom.

Ljubitelji dobrog zvuka karte za koncert po ceni od 1.000 dinara mogu kupiti na sajtu www.zemljagruva.com

Previous post

"The Sound of Green"...  Erika Badu (konačno) objavila novu pesmu

Next post

Piter Marfi sutra u Beogradu... Za zagrevanje zadužen Gift

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *