Home»Kult»Pogledajte do sada neviđen video snimak privatnog mini-koncerta Ejmi Vajnhaus

Pogledajte do sada neviđen video snimak privatnog mini-koncerta Ejmi Vajnhaus

4
Shares
Pinterest Google+
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen
Ejmi Vajnhaus/Photo: YouTube printscreen

Britanska pevačica Ejmi Vajnhaus održala je privatan mini koncert za svoje najbliže, koji do sada nismo imali priliku da vidimo.

“Back to black”, novi dokumentarac koji otkriva detalje o nastajanju istoimenog albuma iz 2006. godine, objavljen je 2. novembra, a u njemu možemo da saznamo relativno nepoznate detalje o životu preminule zvezde Ejmi Vajnhaus.

Osim retkih intervjua, u filmu je prikazan i video zapis nastao tokom nastupa Ejmi Vajnhaus u londonskom studiju Riversajd u februaru 2008. godine. Reč je o privatnom nastupu, što govori i naziv klipa – “Intimno veče u Londonu”.

Naime, Ejmi je mini koncert održala u Riversajd studiju u zapadnom Londonu 10. februara 2008.  tokom večeri kada je osvojila pet Grammy nagrada: njen singl “Rehab” je izabran za spot godine, pesma godine (“Rehab”), najbolje žensko vokalno pop izvođenje (“Rehab”), najbolji novi izvođač i najbolji vokalni pop album (“Back to Black”)

Tada 24-godišnja Ejmi se tek bila prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se borila sa opakom zavisnošću od droge, zbog čega nije dobila vizu za Sjedinjene Američke Države te nije mogla da dođe u Los Anđeles na dodelu Grammy nagrada.

Iako su američki zvaničnici naknadno povukli odluku, muzičarka nije imala vremena da se spremi za put.

Umesto toga, ona je izašla na scenu i održala koncert za svoju porodicu i prijatelje, a nagradu je prihvatila putem video poziva.

Previous post

"ONE DAY" NA TVRĐAVI MIRA... Joko Ono i EXIT obeležavaju 100 godina od završetka Prvog svetskog rata

Next post

"The Sound of Green"...  Erika Badu (konačno) objavila novu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *