ISKRENO, MALO NAM JE ŽAO… Šinejd tvituje: Više ne želim da provodim vreme s ne-muslimanima

0
36
Šinejd O'Konor/Photo: Twitter printscreen
Šinejd O’Konor/Photo: Twitter printscreen

U novoj seriji tvitova Šinejd O’Konor pričala je o ženama i Trampu, a ne-muslimane nazvala “odvratnima”.

Umetnica ranije poznata kao Šinejd O’Konor, po novom, nakon što se prošlog meseca konvertovala na islam, znana i kao Shuhada Davitt, u podužim Twitter objavama objasnila je kako teror belog čoveka mora da se završi i kako više ne želi svoje vreme da provodi s belcima. Šinejd je, inače, možda bi bilo interesantno napomenuti, rođena u Glengeriju, u Irskoj, od oca Šona i majke Marije.

U postovima koje je objavila nije propustila da istakne ne-muslimane kao “odvratne”, a muškarce je uputila da “stanu sa strane i puste žene da demonstriraju kako treba uspavati đavola”.

“Strašno mi je žao”, napisala je, “Ono što ću reći je tako rasistički i nisam mislila da moja duša to ikada može da oseti. Ali zaista više neću vreme provoditi s belim ljudima (odnosno ne-muslimanima). Ni jedan trenutak, ni iz kojeg razloga. Oni su odvratni”.

 

Potom je nastavila o teološkim aspektima nasilja u kanonskim knjigama da bi ubrzo počela da pozivati na napad na Trampa i revoluciju siromašnih u SAD.

“Svi govore da su siromašni Amerikanci Trampove žrtve. Ali vi ste ga izabrali. Vi ga i oterajte. U suprotnom ste saučesnici. Isto je i sa takozvanim islamskim terorizmom. To je upravo ono što đavao voli i hoće. Gledajte kako će žene pesmom uspavati đavola”.

 

Podsećamo, pevačica je ranije ove godine obznanila povratak nastupima uživo posle niza godina pauze zbog različitih mentalnih problema. Konačno je odložila i te najavljene nastupe zbog “nepredviđenih okolnosti”.

HL/Izvor: ravnododna.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime