Home»Muzika»Rajan Teder se posle nervnog sloma vraća snimanju novog albuma OneRepublic

Rajan Teder se posle nervnog sloma vraća snimanju novog albuma OneRepublic

4
Shares
Pinterest Google+
OneRepublic/Photo: facebook@OneRepublic
OneRepublic/Photo: [email protected]

Poslednji album benda OneRepublic, “Oh My My”, izašao je 2016. godine, ali u novembru te godine, frontmen Rajan Teder je doživeo nervni slom i skoro napustio bend.

Preopterećen stresom i anksioznošću, on je otkazao sve, uključujući i svetsku turneju i promotivne aktivnosti. Od tada se oporavio – ali sada kada se priprema nova muzika OneRepublic, Rajan shvata da treba da bude spreman da se suoči sa onim što sledi.

Na socijalnoj mreži twitter, OneRepublic objavljuje od nedavno postove uz  “# Novi1Ruskoro” i “Nova Muzika.” Bend je objavio i fotografiju Rajana na sceni sa gitaristom Zakom Filkinsom i napisao je: “Radujemo se još mnogo toga u 2019. godini” Stvari se, dakle, spremaju, a takođe i Rajan.

 

 

– Znam da kad sledeći put izdamo album, moram imati mentalnu snagu – i emotivnu i fizičku – da radim, a ne da otkazujem, tako da želim da sve uradim ispravno – rekao je Rajan za ABC Radio pre nekoliko meseci kada je otkrio da OneRepublic radi na novom albumu.

– Moram da tretiram ovaj album kao da je naš debi album. I to je ono što radim –  dodao je on.

Naravno, Rajan nije samo sedeo sve vreme. Kada je shvatio da ne može da promoviše “Oh My My”, okrenuo se saradnji sa drugim umetnicima. U poslednjih godinu dana radio je na albumima Pola Makartnija, Kamile Kabeljo, Šona Mendesa i benda U2.

HL/A. Bogdan/Izvor: abcnewsradioonline.com

Previous post

The Northern Experience... Koncert kvarteta saksofoniste Rastka Obradovića 17. novembra u Beogradskoj filharmoniji

Next post

MISTERIJA ANONIMUSA... Čiji se lik i životna priča kriju iza čuvene maske?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *