KARTA SLUČAJA… Stigao debi album benda Barka Dilo

0
107
Oglasi

Beogradski sastav Barka Dilo objavio je 5. novembra svoj debi album “Karta slučaja”.

Barka Dilo/Photo: Sofar Sounds Belgrade, Dragan Mujan
Barka Dilo/Photo: Sofar Sounds Belgrade, Dragan Mujan

Osim singla “Nađa”, objavljenog početkom oktobra, na izdanju se nalazi još devet autorskih pesama. “Karta slučaja” je eklektičan album na kome se susreću romantičarske teme karakteristične za francusku šansonu, suptilna vokalna interpretacija, melanholične melodije i poletni akustični aranžmani. Tekstovi na srpskom i francuskom evociraju “ljubavnike u Toskani, motelske noći, potrage i lutanja”.

Album se može preslušati besplatno na YouTubeu, a dostupan je i na svim drugim značajnijim muzičkim platformama (iTunes, Deezer, Spotify, Bandcamp, Amazon, Soundcloud). Snimljen je u pančevačkom studiju Krokodil, u produkciji Petra Stevanovića iz sastava Ljubičice, a digitalno izdanje potpisuju Krokodil Records i Kontra.

Velika koncertna promocija albuma u beogradskom Dorćol Platzu zakazana je za 14. decembar. Bend će na turneji posetiti još pet gradova: Pirot (Klub doma kulture, 23/11), Kragujevac (KC UMMUS, 30/11), Jagodinu (AKC, 1/12), Novi Sad (KC Lab, 7/12) i Sremsku Mitrovicu (BukBar, 16/12).

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime