Home»Knjige»“Pisma Marlonu Brandu”… promocija romana Siniše Stojanovića 7. novembra u klubu Soul Society

“Pisma Marlonu Brandu”… promocija romana Siniše Stojanovića 7. novembra u klubu Soul Society

4
Shares
Pinterest Google+

U sredu 7. novembra u Starom Bitefu održaće se promocija knjige i književno-muzička žurka povodom objavljivanja romana “Pisma Marlonu Brandu” beogradskog književnika i urednika kluba Soul Society, Siniše Stojanovića.

Knjiga je objavljena u izdanju Književne Radionice Rašić, dok je urednik izdanja Ivan Radosavljević, nekadašnji direktor Stubova Kulture i osnivač KRR. Za dizajn korica i prelom bila je zadužena Aleksandra Rašić, osnivačica i urednica u KKR.

U razgovoru o knjizi i diskusiji sa čitaocima učestvovaće autor i gost pesnik Stefan Kostadinović, posle čega će uslediti DJ žurka.

Photo: Promo
Photo: Promo

“Pisma Marlonu Brandu” drugo je po redu delo Siniše Stojanovića. Prethodni roman “Beogradska beležnica” (2016) našao se u širem izboru nominacije za književnu nagradu NIN.

– Prave domaće zabeleške iz podzemlja za XXI vek — u dvostrukom ličnom ogledalu koje sačinjavaju imaginarna figura poznatog glumca s jedne, a mrtvi otac s druge strane, narator pokušava da utemelji i definiše sopstvenu egzistenciju, lavirajući između hemijski indukovanog smirenja i otupelosti koje obezbeđuju snažni medikamenti i neugasivog nezadovoljstva samim sobom, interpersonalnim dinamizmom i sumornim obrisima dostupnog sveta – rekao je o knjizi urednik izdanja Ivan Radosavljević.

Tokom promocije posetioci će moći da kupe knjigu po promotivnoj ceni od 400 dinara.

Siniša Stojanović/ Photo: Promo
Siniša Stojanović/ Photo: Promo
Previous post

Katabazije više nema, ali je tu reizdanje albuma "Prvi silazak"

Next post

Deerhunter predstavili singl "Death In Midsummer"... U januaru stiže novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *