Home»Muzika»VRAĆAJU VREME UNAZAD… Postmodern Jukebox 12. decembra u Sava Centru

VRAĆAJU VREME UNAZAD… Postmodern Jukebox 12. decembra u Sava Centru

6
Shares
Pinterest Google+
Postmodern Jukebox/ Photo: Promo (
Postmodern Jukebox/ Photo: Promo (

Postmodern Jukebox je američki multitalentovani muzički sastav, koji izvodi savremene pop, rock i R&B hitove u stilu muzike prošlosti: swing, doo-woop, motown. 

Posle dvadeset koncerata širom Europe u okviru Black & White turneje, svojim nastupom planiraju da oduševe i beogradsku publiku 12. decembra 2018. u Sava Centru.

Ovaj nesvakidašnji muzički kolektiv koji svojim nastupima evocira duh prošlih vremena, ove je jeseni ponovo u punom sastavu, a koristeći savremene medije vraća sat unazad na jedno jednostavnije i bezbrižnije vreme koje uvek zamišljamo u crno-belim tonovima.

Dosadašnja iskustva sa njihovih koncerata potvrđuju da nijedna svirka nije ista, a nove pesme i neočekivane kompilacije članova benda daju jedinstveni utisak svakom nastupu.

Skot Bredli/ Photo: Promo (Dana Lynn)
Skot Bredli/ Photo: Promo (Dana Lynn)

Nastali na inicijativu Skota Bredlija,  2009. godine Postmodern Jukebox je do sada prešao više od 950 miliona YouTube pregleda s više od 3 milijona pretplatnika, a imaju su više od 2 miliona Facebook pratilaca.

Bend je nastupao na “Good Morning America”, pokorio iTunes i Billboard liste, privukao pažnju NPR Music i NBC Newsa i održao nekoliko stotina rasprodatih koncerata širom sveta.

Za one koji su do sada uživali samo u video nastupima ovog očaravajućeg sastava, svirka uživo je iskustvo nove dimenzije.

Zapanjujuća žurka 20-tih pomešana sa svingom 60-tih, a začinjena s malo Motor City soula i klasičnog roka – fuzija talenta i originalnosti, koja njihove nastupe čini uvek zanimljivim i uvek svežim.

Ulaznice za koncert u Sava Centru, mogu se nabaviti na blagajni Sava Centra kao i na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa.

Previous post

Preminuo Mario Segale, čovek po kojem je nazvan Super Mario

Next post

RODŽER VOTERS BAŠ NEMA DLAKE NA JEZIKU: Predsednici SAD i Brazila su - neofašisti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *