I MEKANO I TVRDO, ALI – GLASNO… Dva koncerta grupe Elemental u SubBeernom Centru

0
29
Elemental/Photo: Mrvica, Subbeerni centar
Elemental/Photo: Mrvica, Subbeerni centar

S obzirom na to da Elemental u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, prvo su publiku iznenadili novom pesmom “Nešto glasno”, potom biografskom knjigom “Sve, samo ne romantika”, a vrhunac slavlja biće dva nastupa u Beogradu, 2. i 3. novembra u SubBeernom Centru.

Dvodnevnu rođendansku žurku u Beogradu zamislili su ovako:

  1. novembar: Mekano
  2. novembar: Tvrdo

Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I naravno da će se i pesma “Nešto glasno” naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što Elemental živi već 20 godina – borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom…

Elemental/Photo: Mrvica, Subbeerni centar
Elemental/Photo: Mrvica, Subbeerni centar

– U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski – Kad se bojiš, ne postojiš – ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći puno, napucati ih značenjem. U rapu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno – opisala je novi singl pevačica Mirela Priselac Remi.

U ovoj jeseni punoj iznenađenja, bend će objaviti i knjigu biografskog sadržaja “Sve, samo ne romantika“ 14. novembra, a autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika.

Elemental biografija, cover
Elemental biografija, cover

Ulaznice za beogradske koncerte, koji nas očekuju 2. i 3. novembra u SubBeernom centru, dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

U pretprodaji su dostupne po ceni od 900 dinara, a  1.200 dinara će biti na ulazu u klub, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo. Da podsetimo, koncert Elementala koji je održan februara u SubBeernom Centru bio je rasprodat danima unapred.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime