Home»Muzika»Početak vikenda u ritmu bluza… Dr Project Point Blank Blues Band 2. novembra u Starom Bitefu

Početak vikenda u ritmu bluza… Dr Project Point Blank Blues Band 2. novembra u Starom Bitefu

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Point Blank, jedan od najstarijih autorskih blues bandova sa ovih prostora, održaće svoj celovečernji koncert u klubu Soul Society, u petak 2. novembra i tom prilikom predstaviti do čega su sve došli posle 35 godina postojanja i stvaranja.

Predvođeni Dragoljubom Crnčevićem – Crnketom, legendom domaće i evropske blues rock scene, gitaristom i pevačem benda, Dr. Project Point Blank Blues Band čine: Darko Grujić (klavijature, vokal), Zoran Milenković (bas), Blagoje Nedeljković (bubnjevi), Nikola Đokić (bubnjevi), Nenad Stošić (perkusije), Toni Matijević (gitara, vokal) i specijalni gost – Dragi Jelić.

Bogata diskografija i koncertni kontinuitet Point Blanka dokazuju da su ljubavi prema muzici i životu pobedile čak i u vrlo oskudnim uslovima u kojima se ta ista muzika stvara i beleži na ovim prostorima već skoro tri decenije.

Dragoljub Crnčević/ Photo: AleX
Dragoljub Crnčević/ Photo: AleX

Velika slušanost koja prati neosporni muzički kvalitet na nivou velikih svetskih blues rock bendova, čini Dr. Project Point Blank jednim od naših kulturnih i umetničkih ambasadora u svetu.

Baršunasti glas Dragoljuba Crnčevića je toliko upečatljiv i nenadmašan da se urezuje u svest i pamćenje poput onih Krisa Rije, Lenarda Koena, Toni Džo Vajta…

Posetioci Starog Bitefa u petak mogu da očekuju neverovatnu svirku i goste iz muzičkog sveta koji će se Dr. Project Point Blanku pridružiti na sceni.

Vrata kluba otvaraju se u 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 300 dinara.

 

Previous post

"Fantastičan dan na planeti Zemlji" stiže u bioskope... U glavnim ulogama - sva divna stvorenja trećeg kamena od Sunca

Next post

KAD TE STVARNOST OŠAMARI... Quasarborn objavili novi spot i najavili koncert u Beogradu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *